Ogee, Moustache in Garage a Silent Scream v Rokáči Vinohrady

Hudba, rock, progressive, pop, acoustic, alternative
SILENT SCREAM - Pop-rocková kapela z Prahy, které sahají kořeny až do roku 2010. Mezi největší úspěchy patří vítězství soutěže kapel Škola rocku 2015, které jim umožnilo vystoupit na festivalech jako je Votvírak, Natruc,... Kapela se také stala hosty několika rozhovorů na rádiu Kiss Delta, Rádio Patriot i jiných.

Kapela MOUSTACHE IN GARAGE pochází z Mostu. Dlouhé roky působila jako instrumentální trio hrající blues-rock založený na improvizaci, až se k ní v roce 2017 přidal další člen zastupující post vokalisty. Během podzimu a zimy se kapela sehrála a složila první písně. Kromě Rokáče Vinohrady hrála také na Vtelenské pouti, skautské sešlosti nebo v jiných klubech v okolí Mostu. Žánr se nedá jednoduše popsat, proto ho kapela žertovně popisuje jako progresivní alternativní punk rock grunge metal.

Žatecká formace OGEE (čti oudží) byla založena na přelomu roku 2000. V roce 2001 skupina nahrála několik songů ve Studiu Solisko Miloše Rábla, který se ke skupině později připojil jako baskytarista (jinak stále působí v Bacily V. Neckáře). Později se ke skupině OGEE připojil sólový kytarista Josef Kůstka (působil např. Blue Efekt R. Hladíka). Také v tomto obsazení skupina nahrála několik songů. V roce 2002 od skupiny odešel bubeník J. Michálek a nahradil ho Libor Remta (GEN21). Koncem roku 2006 skupina ukončila svojí činnost. V roce 2015 OGEE provedli restart - a v současné době skupina hraje v obsazení: Roman Weigert kytara, zpěv; Jiří Michálek, bicí; Ondřej Papranec, basová kytara.








Termíny