Liveevil / Notion Deep / Inhibitor

Hudba, crossover, metal, melodic, metalcore
Liveevil se po více než roce vracejí do Zámeckého klubu. Kapela, po které se na delší dobu v Česku slehla zem, se opět vrací na domácí půdu. Sestavu doplní mladá olomoucká metalcorová kapela Notion Deep a také místní a ostřílení Inhibitor.

LIVEEVIL - Ostrava
- kromě starších pecek jako Sky and Nails jsou tentokrát zařazeny i skladby jako Selfcuring, Lucid, ale i skladby z poslední desky Blacktracks. Blacktracks nahrávali společně s finským hudebníkem Kärtsym Hatakkou z Waltari. Ten poslední desku nejen produkoval, ale částečně se na ni podílel i skladatelsky. Deska se nahrávala střídavě v Praze a v Helsinkách a byla koncertně představena na turné Powerplay Tour 2016

NOTION DEEP – Olomouc
- v roce 2014 se dala dohromady kapela, tehdy ještě pod jménem Notion Deepest, zkoušející v garáži v Plumlově. Sestavu tehdy tvořil Tomáš Flusek na kytaře, Tomáš Prokeš s basou, Lukáš Chlup s mikrofonem, Petr Danyi za bicími a Adam Beneš s kytarou. Petr Danyi, Tomáš Flusek a Tomáš Prokeš hrají v kapele dodnes. V této formaci kapela poprvé vystoupila na podzim roku 2014 v olomouckém U-Klubu. Od tohoto vystoupení se tvorba radikálně měnila. Od té doby se vystřídalo hodně členů, z nichž určitě stojí za zmínku Patrik Zatkloukal. Věci nabíraly čím dál tím rychlejší spád. Na poslední chvíli přišel do kapely současný zpěvák, Marek Melichárek, který tak ukončil hru „škatule, hejbejte se.V této sestavě kapela nahrála své první plnohodnotné album, v brněnském nahrávacím studiu Sonidos, a natočila videoklip k singlu Devil’s Dance.

INHIBITOR - Hranice
- byli exhumováni, transformováni a sehráni v tento aktuální kosmopolitní kvintet, který Vám přinese anglický řev zkombinovaný s melancholicko-pseudoromanticko-disneyovským sopránem, sypačky (na bicí - žádná anabolika) s měšcem jak se patří, a kytarové riffy s maďarskými kořeny a nádechem slovensko-polských tónin.

A pozor!!!

Před samotným koncertem proběhne poslechovka alba „Timehookers Scumjob“ projektu Robotized, které oficiálně vychází 17.11.!!!








Termíny