Gentlemen´s Club & Kníry

Hudba, ska, rock'n'roll, punk
Hranická ska-úderka se vrací na místo činu. Zámecký klub zažije další skvělou party s touto skvělou a oblíbenou hranickou stálicí. Jako předkapela Vás tentokrát rozpohybuje partička Kníry z Plzně.

KNÍRY
V sestavě plzeňské skupiny najdete muzikanty, kteří prošli celou řadou kapel jako např. Tleskač, Požár Mlýna, m.y. music, Sebevrány, Madebythefire, Ausgerechnet, wYF#?, Kráva nebo Dispinxies. Těchto sedm novodobých statečných, v čele s frontmanem Mírou „Prasopsem“ Cislerem (Požár mlýna, ex - Tleskač), vztyčilo a hrdě nese skomírající prapor pravého mužství a prostřednictvím našláplého rock´n´rollu s tříčlennou dechovou sekcí a přesahy do nejrůznějších hudebních stylů, rychle a jistě rozšiřuje řady svých fanoušků po celé republice.

GENTLEMEN'S CLUB
Disko is dead

Počátky vzniku původně bezejmenně kapely sahají do léta roku 2003, kdy se na kolech cestou z Hranic do Černotína Prasátko a Čahoun během jízdy dohodli, že opustí ryze alternativní spolek Laila a pustí se do vlastního projektu. Oba odchováni nestárnoucími hity Michala Davida a Hanky Zagorové, chtěli hrát muziku dostatečně veselou a bezstarostnou na kterou by se dalo bez problému tančit i bez požití většího množství alkoholu. Oslovili proto starého (ale stále ještě vnímajícího) kamaráda - kytaristu Jirku Poledňáka. Ten jim řekl pouze tři slova: "Disko is dead." a vzápětí také navrhl podobný, avšak několikanásobně lepší styl reggae.

Jak šel čas

Do kapely přibyly klávesy a nemálo dechů. S rozšíiřující se sestavou se nové skladby jen hrnuly, ubývalo kiksů a zvuk se stával více energickým a stále méně připomínajícím reggae. Následovaly koncerty, koncerty a koncerty, dva demáče a v roce 2010 vytoužené CD V jistých nejistotách.

Real wedding and funeral ska orkestra!

V současné sedmičlenné sestavě je kapela připravena objíždět svatby, pohřby, křtiny a všechna místa, kde se objeví jen sebemenší příležitost vystoupit.








Termíny