The Plastic People + Zuby Nehty v Mersey klubu

Hudba

V prosinci zažijí návštěvníci Mersey unikátní spojení dvou legendárních českých kapel The Plastic People of the Universe a Zuby Nehty.

Vstupenky:
TICKETMASTER: https://www.ticketmaster.cz/artist/the-plastic-people-of-the-universe-a-zuby-nehty-vstupenky/1002328

TICKETPORTAL: https://www.ticketportal.cz/Event/THE_PLASTIC_PEOPLE_OF_THE_UNIVERSE_ZUBY_NEHTY

TICKET-ART: https://vstupenky.ticket-art.cz/koncerty-domaci-interpret-/the-plastic-people-of-the-universe-a-zuby-nehty-7542/

SMSTICKET: https://www.smsticket.cz/vstupenky/13265-the-plastic-people-of-the-universe-a-zuby-nehty

GOOUT: https://goout.net/cs/listky/the-plastic-people-of-the-universe+zuby-nehty/sluc/

The Plastic People of the Universe vznikli v roce 1968 a jejich tvorba, ovlivněná v začátcích zejména americkými Velvet Underground, Captainem Beefheartem či Frankem Zappou se stala během doby jednou z nejoriginálnějších na nejen české rockové scéně.

Zuby nehty je česká dívčí punková skupina. Skupina existuje pod názvem Zuby nehty od roku 1987. Nicméně její historie začíná v roce 1980, kdy Pavla Slabá (bass, vocal), Hana Řepová (drums, vocal) a Marka Míková (piano, vocal) založily Plyn, který v roce 1983 změnil své jméno na Dybbuk. V této době se ke skupině připojily dvě další ženy – Kateřina Jirčíková (flute, sax, vocal) a Eva Trnková (quitar). Všechny členky jsou autorkami písní. Skupina se v tomto složení účastnila stovek koncertů a mnohých festivalů.









Kontakty

www.mersey.cz

Termíny