Intenzivní floristický kurz (čtyřdenní)

Kurzy, vzdělání, konference

Intenzivní (čtyřdenní) floristický kurz

 

V tomto čtyřdenním kurzu, určeném začátečníkům, se seznámíte se základy floristiky. Řekneme si, jak vybírat a nakupovat květiny, jak o ně pečovat a hlavně kde čerpat další informace a rady. Dále si povíme jak dělíme kytice a aranže, jak funguje holandská burza a mnohem více. Kurz je založen zejména na praxi, tudíž na teorii tolik času nezbývá. Podělíme se také o zkušenosti s vedením květinářství, nabízíme možnost návštěvy květinového velkoobchodu.

Pod dohledem zkušené floristky si zhotovíte: květinové aranžmá, kytici dokulata a kytici jednostranou, kulatou svatební kytici, svatební kytici převislou do držáku, korsáž, sušené aranžmá, malý pohřební nebo sezonní věneček a dále dle potřeby je možno si uvázat i něco více.

Součástí kurzu jsou floristická skripta. Po celou dobu kurzu jsou k dispozici tuzemské i zahraniční floristické časopisy a knihy, nealko nápoje, potřebné nářadí a samozřejmě čerstvé květiny. Kurz se koná v maximálním počtu 5 účastníků, což zajišťuje individuální přístup ke každému ze zúčastněných.

Po skončení kurzu získáte certifikát o absolvování a 10% slevu na další kurz.

Doporučujeme těm, kteří se chtějí někdy v budoucnu květinám profesionálně věnovat, či všem, pro které je práce s květinami velkým koníčkem. Budeme se těšit!

 

Cena: 15 000,- Kč vč. floristických skript, květin a floristických pomůcek potřebných ke zhotovení květinových aranžmá, kytic atd., které si účastníci odnášejí domů.









Kontakty

www.rosmarino.cz

Termíny