Neřeš / Kowall Company / Jasno

Hudba, pop, rock, punk
Trojkoncert tří rockových melodických formací z našeho regionu v Zámeckém klubu!!!

NEŘEŠ - Opatovice
- kapela vznikla v roce 2008, kdy se ustálila sestava „skupiny“, která do té doby neměla ani název. Od roku 2009 už začala kapela pracovat hlavně na vlastní tvorbě a učení se cover verzí známých songů upadalo. Pomalu začali vytvářet Pop-Punk hity a na podzim 2010 vydali album PRACHY.
Jeden z nejdůležitějších momentů kapely byl postup do finále soutěže Rockmatch, která byla před finále zrušena pořadateli. Díky tomuto úspěchu, kapela dostala možnost – hrát na tour s kapelami Rybičky 48 a Mandrage.

Sestava:
Lucie Janásková (zpěv)
Ladislav Stratil (kytara + zpěv)
Tomáš Chrastina (bicí)
Ondra Horák (basa)
Martin Valenta (kytara).

KOWALL COMPANY - Přerov
- dnes již moravská kapela vznikla v roce 2011. Samotní muzikanti přišli již se zkušenostmi ze svých předešlých projektů. V této sestavě kapela funguje od konce roku 2014, kdy vydává debutové album JINOTAJ, na které navazuje v roce 2016 druhé album IDENTITY. V roce 2018 vychází singl OPIUM, jenž kapele otvírá novou cestu. Kapela koketuje na pomezí popu, rocku, indie a folku a staví na českých textech.
Kapela má za sebou přes 100 koncertů a festivalů po celé Moravě.

Sestava:
Filip Kovařík (kytara,zpěv)
Petra Václavíková (kytara,vokály)
Viťa Kovařík (bicí)
Radim Studený (kytara)
Martin Žák (basa).

JASNO
- první zárodky kapely se datují k počátku jara roku 2017. Vznikla s úmyslem bavit široké spektrum posluchačů. Snahu bourat stereotypy běžného popu se navíc pokouší podpořit (ne)smysluplnými texty.
Startovací čáru překročila kapela několik měsíců od svého vzniku. V listopadu 2017 došlo k vydání prvního singl „Pozvedni ruce“, jenž se několik týdnů držel na prvních příčkách hitparády rádia Rubi. Příležitost shlédnout tuto novinku měli také diváci hudební televize Óčko.








Termíny