Junkschop Horizons - první narozeniny

Hudba, hardcore, punk
Ahoj,
rok nám utekl jako voda a my jsme rádi, že tu s Vámi jsme a že jste nás celý ten rok podporovali a dávali nám energii, za kterou Vám moc děkujeme.
Nebyli bychom to my, kdyby se narozky pořádně neoslavili, a proto jsme si pro Vás připravili tuhle párty :)
První kapelou budou, po roční pauze, skvělí kámoši a rodina. Pro mě naprosto srdcová záležitost TODLETO REBELS. Myslím, že kluky z TOR nemusím představovat , ale přesto pro ty, kteří neví, je to kapela hrající od roku 2008, která má za sebou spoustu super koncertů v ČR i v zahraničí a svou hardcore-punk tvorbou Vás strhnou k řádění pod pódiem, a to vše je dovršeno precizními texty, které jsou inspirované životem .
Druhou kapelou budou Rakouští ONLY ATTITUDE COUNTS. Tahle parta z města Wien Vám zahraje hodně našláplý hardcore :). Kluci z OAC mají za sebou nahraných neuvěřitelných sedm alb, jednu kompilaci a čtyři EP .OCA hrají od roku 1993, takže je jasné, že tahle parta je našlapaná energií a zkušenostmi... máme se na co těšit .
Další a poslední bandou jsou kámoši, hradečtí SPREE .Kluci ze SPREE jsou zkušení hudebníci. I když je kapela poměrně nová, tak právě ty zkušenosti dělají ze SPREE našlapaný punk-rock, jak má být. Určitě si nenechte ujít jejich melodický a přesto tvrdý punk-rock plný vokálu .

Další věc na kterou se můžete těšit je, že Horizons Junkshop bude na místě. Takže si můžete rovnou pořídit třeba nové triko, když Vám ho někdo natrhne v kotli :), nebo udělat radost své drahé či drahému :)

Dále bude na místě masivní množství jídla a to jak pro vegany, tak i ne-vegany. Nebojte, nikdo nebude hladový a to nejlepší na tom je, že jídlo je zdarma a bude pro všechny, co si zakoupí lístek na tuhle akci. A abych nezapomněl, po odehráni kapel následuje masivní after party až do rána :)
Takže se na Vás budeme moc těšit! Junkschop Horizons a tým ,,)








Termíny