Barbora Šupíková - Beseda o Itálii s průvodcem

Volný čas, Turistika

Šupíkovou

Procestujte Řím, Neapol, Tivoli, Vesuv a další města s cestovateli. Zveme vás na besedu s průvodkyní cestovní agentury Radynacestu Barborou Šupíkovou, která zná věčné město lépe než místní. Přijďte se podělit o své zkušenosti, a navíc si odnést praktické rady na cestu, perličky ze zákulisí zájezdů i tipy na nejlepší zážitky.

Barbora Šupíková
„Cestovatelé nechtějí doprovod, ale někoho, kdo to prožil.“

Na společných cestách za poznáním vám ráda poradím, pomohu, vysvětlím souvislosti, které by vás ani nenapadlo hledat. Projdeme se úzkými uličkami, prohlédneme si centrum z pahorků nad městem, dáme si zmrzlinu ve stínu historicky významných budov a samozřejmě nejlepší pizzu v zemi. Zkrátíme si cestu, rozšíříme rozhledy.

Rady na cestu
Na začátku byla myšlenka plnit cestovatelské sny. Dnes máme pobočky ve dvou městech, šest let zkušeností a na šestnáct stovek odjetých zájezdů, a to číslo pořád stoupá. Především jsme to ale pořád my – nadšenci na cestách, posedlí zajímavostmi, experti na autentické zážitky, zkušení poradci, skvělí průvodci..., zkrátka praví cestovatelé. Najdete nás na www.radynacestu.cz. 

Rezervujte si místo na webových stránkách www.knihcentrum-ostrava.cz/rezervace. Upozornění – 15 minut před začátkem akce rezervace propadají, dostavte se prosím včas! 

Informace o akcích v DOMĚ KNIHY naleznete také v mobilní aplikaci Moje Ostrava, kterou lze zdarma stáhnout pro Android i iOS.









Termíny