Bára Hrzánová: Vinnetou naší doby

Volný čas

Setkejte se s brilantní herečkou Bárou Hrzánovou

Bára Hrzánová je výrazná divadelní a televizní herečka s komediálním i dramatickým talentem.  Diváci si ji velmi často spojují s její první rolí postižené Johanky z Renčova filmu Requiem pro panenku z roku 1991, za což byla oceněna na filmovém festivalu v Torontu. Od té doby obdržela ještě řadu dalších ocenění.

Roku 1994 získala Cenu Alfréda Radoka za nejlepší ženský herecký výkon v Čechovově Rackovi. Září také v divadelní inscenaci Hrdý Budžes, která měla již přes 500 repríz. Bára Hrzánová získala za tuto roli také Cenu Thálie za rok 2003.

Vinnetou naší doby
Vinnetou naší doby není herecká monografie ani teatrologická studie. Nejde ani o běžný herecký rozhovor. Nejpřesněji můžeme mluvit o reportážním záznamu rozhovorů, které spolu vedli dva generační kamarádi. Seznámili se před dávnými časy v amatérském divadle, pak se jejich cesty rozešly.

Využijte 20% slevu na vybraný titul uvedeného autora, platnou v den události. Sleva vám bude odečtena na pokladně při nákupu na prodejně v DOMĚ KNIHY Knihcentrum.cz. Nevztahuje se na nákup v e-shopu. 

Rezervujte si místo na webových stránkách www.knihcentrum-ostrava.cz/rezervace. Upozornění – 15 minut před začátkem akce rezervace propadají, dostavte se prosím včas! 

Informace o akcích v DOMĚ KNIHY naleznete také v mobilní aplikaci Moje Ostrava, kterou lze zdarma stáhnout pro Android i iOS.





Účinkují

Barbora Hrzánová





Termíny