Late Night Shopping

Volný čas

V centru Freeport se bude soutěžit o vůz Alfa Romeo Giulietta. Během nočních nákupů vystoupí i zpěvačka Tereza Kerndlová

V sobotu 22. září čeká návštěvníky nákupního centra s oblečením a módními doplňky Freeport Fashion Outlet se sídlem v Hatích na Znojemsku největší nákupní akce roku. Takzvaný Late Night Shopping přinese v 75 obchodech centra ceny až o osmdesát procent nižší. Během nočního nakupování se lidé mohou těšit také na bohatý program a známé osobnosti v čele se zpěvačkou Terezou Kerndlovou. Soutěžit se bude o nový vůz Alfa Romeo Giulietta.

Noční nakupování, vysoké slevy, zábavný program, soutěže a také známé tváře ze světa showbyznysu. To vše potká návštěvníky během Late Night Shoppingu, kterým si centrum Freeport Fashion Outlet připomene letos v sobotu 22. září své již 15. výročí.

„Late Night Shopping je pro nás klíčovou událostí roku. Chceme tím poděkovat všem našim zákazníkům za jejich přízeň a za to, že se k nám za nákupy a zážitky rádi vrací. Věříme, že letos přijde na noční nákupy přinejmenším tolik lidí jako vloni a těšíme se, kdo si výhru v podobě auta odveze z nákupů letos,“ uvedla Anna Karásková, marketingová manažerka centra Freeport Fashion Outlet s tím, že slevy na zboží ve více než 75 značkových obchodech budou probíhat po celý den (od dopoledních deseti hodin až do půlnoci).

Hlavní program začne v sobotu od 20 hodin. Moderování se ujme moderátor Petr Holík z rádia Krokodýl. O příjemnou atmosféru se ve Freeportu postará také populární zpěvačka Tereza Kerndlová nebo zpěvák Vojta Drahokoupil. Návštěvníci potkají také Mr. Beana, iluzionistu Radka Bakaláře, a v neposlední řadě se mohou těšit i na taneční vystoupení, molekulární kosmobar či dětmi vyhledávané malování na obličej.

Velkým lákadlem bude rovněž soutěž o nový vůz Alfa Romeo Giulietta v hodnotě půl milionu korun, ve kterém odjede jeden ze zákazníků sobotních nákupů. Další informace jsou k dispozici na www.freeport.cz.





Účinkují

Tereza Kerndlová, Petr Holík, Vojta Drahokoupil, Radek Bakalář





Kontakty

www.freeport.cz

Termíny