Nixon Lads, Ebony a Kool-Aid na Křemelce - Pouť

Hudba, alternative, pop, rock, indie, punk
Tak jako ptáci putují na jih do teplých oblastí, zbožní lidé do svatého města a Nicolas Cage ve filmu Leaving Las Vegas k baru pro flašku bourbonu, všichni mají jedno společné, pouť za štěstím.
Naše POUŤ štěstěny vyvrcholí od kolotočů směrem k Mekce na jih v Hudebním klubu Křemelka, kde společně s Vámi, drazí přátelé, obnažíme své čakry a docílíme nirvány prostřednictvím skvělé hudby, veselé společnosti a nealkoholických nápojů zvaných CR.
O radostné „vibes“ se postarají tři, předpokládejme heterosexuální, kapely:

NIXON LADS – Milovníci rychlých aut, koní, humrů a nadívaných štik. Během desetileté strmé kariéry muzicírování dokázali natočit dva výborné klipy, přičemž v tom novějším realisticky ukazují právě noční život v pouťových Strakonicích.


EBONY – Vymanit se ze stínu výše zmíněné kapely se pokusí právě i na pouťovém koncertu, kde určitě předvedou hudebně zmáknutý a od podlahy zahraný teenrock. O tom, že si umí naladit kytary a pořádně do nich švihnout svědčí i klip TMOU, ve kterém vesele zpívají o tom, že oční problémy ještě neznamenají, že by stárly i jejich nohy.


KOOL-AID – Tato kapela je z Českých Budějovic, kde je přeci jenom více kaváren a povalečů, co si povídají o literatuře, pijí ristretta a fandí alternativní intošký hudbě. Proto bude stát za to, nakouknout i jak se bigboš dělá ve „větších“ městech a dovalit na jejich show. Klip sice nemají, ale už ho deset let chystají, proto odkazem připomínáme, že ještě existuje stránka Bandzone.


Doražte, budeme se těšit na společný ťukanec s CééRky.








Termíny