None Shall Fall a Libido CHallenge na Křemelce

Hudba, hardcore, metal
K této události přistoupím trochu jinak...nedávno jsme měli na Křemelce možnost slyšet a poznat holandskou kapelu FILTHY FELONS (mimochodem byli výteční jak hudebně tak lidsky)...kapela jenž prostřednictvím Zdeňka Kůrky hledala gig při svém společném mini turné s kapelou NONE SHALL FALL také z Holandska a jsou s FF velmi dobrými kamarády...nedalo mi to a pozval NONE SHALL FALL k nám do klubu...(díky Zdenku!)
Jedná se o čtvrtek 27.9.2018 (druhý den je svatého Václava a je tedy volno !!! a před strakonickou poutí !)

NONE SHALL FALL / hardcore -Nizozemsko /

Je pětičlenná hardcore kapela ze severních částí Nizozemska. Jedná se o rychlé hardcore s kovovými vlivy. Bičující, těžké a rychlé riffy se střídají s emotivním zpěvem. Členové kapely jsou ovlivňováni skupinami jako: Evergreen Terrace, Killswitch Engage, Comeback Kid a Parkway Drive.

Vokální linky jsou brutální, silné a jsou podporovány hlučným druhým hlasem ... Texty jsou určeny k tomu, aby lidé přemýšleli a chytili vás!

Hrát, hrát a hrát znovu, to je to, co chtějí ...
NONE SHALL FALL je čistý hardcore metal ... a zaručuje úžasnou živou show!


LIBIDO CHALLENGE / hardcore - Blatná /
Kapela, která má co říct a já moc děkuji za ochotu se k tomu to koncertu připojit....píší o sobě toto: Památný rok létapáně 2013, je to ten rok kdy nastoupil do úřadu prezidenta Miloš Zeman a v rádiu zrovna hrála Cesta, dal vzniknout formaci, jež je lidově známá jako Fantastická 5tka (fantastická 4 je mrdka). Oficiální název je však Libido Challenge.
Michal mlátil tak dlouho do kamene až z kamene vymlátil buben. Rejžák zjistil, že jeho kytara má pekelný zvuk připomínající nářek Sodomských hříšníků.Po strastiplné cestě bojů žánrových vyhrazeností světlo světa spatřil první vál addiction (hraje se dodnes). A Libido získalo svůj xicht.
Na své pouti moderní bardové šíří osvětu a hráli již se spoustou zakapel například In Other Climes (FR), Dog Eat Dog (USA), Siberian Meat Grinder (RUS) a mnoho mnoho dalších, jež nebudeme jmenovat, protože bys to čet ještě zítra.
V roce 2018 nastala velká komplikace. Kytaristu Jirku a basáka Ruma při své poslední invazi na Bílý Dům unesli mimozemšťani. Ukázalo se, že Jirka byl jejich agent a podezřívali Ruma, že je dezertér z jejich flotily. Mýlili se, je to jen basák.
Nicméně pouť pokračuje- šijou se nové overally a spoustu zakapel čeká na svou šanci.

GO H/C ! GO MOSH !!!








Termíny