Večery S koncerty v Divadle u Kapličky

Hudba, folk, pop, rock
Ivo Jahelka je populární český folkový písničkář, známý také jako "zpívající právník". Věnuje se zhudebňování různých soudních případů a všelijakých kuriózních příběhů z všedního života. Jeho diskografie je velmi bohatá. V Českých Budějovicích jej uvidíme po čtyřech letech a věřte, že to bude opět o tom, že humor a smích jsou kořením života, a že každý se rád zasměje neštěstí druhých.

Martin Kajaba je písničkář z Českých Budějovic. Skládá vlastní písně a kromě vlastních textů spolupracuje i se staršími a zkušenějšími textaři. Hraje také v různých kapelách na kytaru a na bicí. Tento rok se dostal na obor bicí nástroje na budějovickou konzervatoř. Má za sebou několik úspěšných vystoupení po festivalech a klubech. Martin je vítězem celostátní soutěže Folkový kvítek 2018. Svou hudbu má velmi rád a věřte, ve svých patnácti letech má nesmírně podmanivý hlas.

Základní cihlička kapely Cihelna & spol. byla položena před Vánoci 2012. Nejprve začali muzicírovat otec Máca s dcerou Magdalénou. Jelikož ohlasy byly pěkné, po čase se rozrostli na šest hudebníků obdařených pestrou nástrojovou paletou. Kapela se těší na každé vystoupení, na která jedou s vlastní tvorbou. Píseň "Myšlenkový pochod" získala v roce 2016 autorskou Portu.

Je pro Vás připravený hudební mix s jasným záměrem, že Večery S jsou prostor pro budějovické a jihočeské kapely a písničkáře. Je jich hodně, jsou zajímaví, ale moc se o nich neví. Večery S vás s nimi seznámí. Tak přijďte a objevujte.








Termíny