Vítrholc na Vsetíně / Deutschland

Hudba, christian, rap, classical music, jazz, punk
Das ist Deutschland aneb večer bizarností

Vítrholc – Hudební poeziomat Jihlava. Uskupení tvoří početná parta básníků, výtvarníků a hudebníků, která si pro dobrou hlášku v textu nechodí daleko. Společně s prvky elektro indrustriální hudby uslyšíte básně převážně Karla Škrabala, Dalibora Maňasa a dalších spřízněných. Vítrholc jako undergroundové sdružení má přes 20 let a za sebou hromadu almanachů a nespočet akcí kde prezentuje poezii živě, v klubu.

Kdo chce držet tempo – musí v rytmu srát.
Kdo chce holky balit – musí funky hrát!

http://bandzone.cz/vitrholc
https://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10651076204-tecka-patecni-noci/314294340020003

Munchen Koflikt – Ostrava, Ostrava surová mladá a špinavá. Výtvarníci co se potkali na studiích si řekli ,že založí post-punkovou kapelu jakou nikde jinde v ČR neuslyšíš. A povedlo se. Energetická pařba alá Berlin, která si prošla i zkouškou v Tichově, kterou ustáli na výbornou. Místo cesťáku si tehdy odvezli litr a půl slivovice v petce. Za sebou ještě teplé první album – JUST DŮ DID TURBO VIOLENCE.

https://munchenkonflikt.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/watch?v=fHfFvWyrCG8

Bouchací šrouby – Extrakt toho nejdivnějšího a nejšpinavějšího co jsem kdy viděl. Za doprovodu nástrojů jako basbalalajka, kosa, basběžka nebo skečování na rádio vzívají šílené texty. Některé hlubší, některé spíš vyloženě atmosferické. Těžko popisovat, jestli znáte tak se těšíte, jestli neznáte tak posuďte sami.

http://bandzone.cz/bouchacisrouby
https://youtu.be/tsoxasDKCjs

Násilník – Johnny se tahá od města k městu, od fušky k fušce, od kalby do kalby. Dva metry zkázy. Drzým rapem ti vyčiní, udělá ostudu a zase odjede.

https://nowaveskids.bandcamp.com/album/nem-m-ep
https://www.youtube.com/watch?v=gAnsGqCcR9U

DJ Alien – 100% vinyl before a after party čekej Einstürzende Neubauten nebo Beastie Boys








Termíny