Krucipüsk, host: Projekt Parabelum

Hudba, crossover, alternative
29. 12. 2018 / Krucipüsk, host: Projekt Parabelum

Liberecká crossover-alternative partička Krucipüsk se po velmi úspěšné letní festivalové sezóně 2018 vydává v nové sestavě na podzimní turné.

Při tom najde cestu i do Plzně do KD Šeříková. Společně s předkapelou Projekt Parabelum navštíví Krucipüsk Čechy a Moravu s koncertním programem složeným z nezapomenutelných hitů, jako je Druide!, Láska je kurva, Aeronehet, Krucipüsk, La Muerte, Cirkus dneska nebude atd., doplněných o nové písně ze stále ještě aktuálního alba Sine Amore Nihil (Bez lásky není nic) z roku 2017.

Vstup od: 18:00
Start: 20:00
Místo konání: KD Šeříková
Organizátor: 2P Production, s.r.o.
www.kdserikova.eu

Vstupenky
Cena v předprodeji: 350,-
TICKETSTREAM
https://www.ticketstream.cz/tsp/ts1website/vstupenky/krucipusk-kd-serikova-plzen-1068091

PLZEŇSKÁ VSTUPENKA
http://www.plzenskavstupenka.cz/cs/akce/18293-krucip-sk-host-projekt-parabelum

COOL TICKET - nákup vstupenek v aplikaci pro chytré telefony Android a Apple iOS.

Cena na místě: 400,-

Aby byl dojem z koncertů ještě mocnější, povolal leader Tomáš Hajíček na turné 2018 ke svým spoluhráčům ještě dechovou sekci (tenor sax, pozoun, trubka), takže se máte opravdu na co těšit.

Krucipüsk na příští rok připravuje další studiové album s názvem Country Hell, ze kterého vám na turné představí stejnojmennou skladbu.

V letošním roce je tomu 27 let od doby, kdy tato skupina pod vedením zakladatele a nestárnoucího energického frontmana Tomáše Hajíčka začala křižovat česká i evropských pódia, a plnit tak všechny smysly posluchačů svým „jazzaerobigovým štýlkem“. Za tu dobu se nesmazatelně vryla do životů, snů a duší desetitisíců věrných fanoušků. Duo otec & syn (Tomáš Hajíček ml. – bicí) doplňují kytarista Matěj Čejchan a basák Pepe Křeček.

Projekt Parabelum je zavedená metalcoreová kapela ze Slaného. V jejich sestavě se objevila jména ze známých kapel jako Sakala (Anarchuz) či Simon (Kurtizány z 25. Avenue). Během jejich sedmnáctileté historie jsme je mohli vidět na festivalech jako Basinfirefest, Benátská noc či Rock For People, na domácím slánském festivalu Rock na valníku se dokonce podílejí pořadatelsky. V loňském roce s velkým úspěchem vystoupili jako reprezentanti naší země na festivalu Przystanek Woodstock v Polsku.

Přijďte si užít předsilvestrovský mejdan do KD Šeříková. „Strejda Tomáš“ s kapelou se na vás těší 29. 12.!








Termíny