Pekař, host: Czech It

Hudba, alternative, pop, folk
01. 12. 2018 / Pekař, host: Czech It

Pekař, jeden z nejvýraznějších představitelů generace mladých písničkářů, vydává dva roky po svém oceňovaném debutu album Výpověď. Vzápětí pak vyjíždí na turné po republice, v rámci něhož zavítá 1. 12. i do KD Šeříková.

Vstup od: 18:00
Start: 20:00
Místo konání: KD Šeříková
Organizátor: 2P Production, s.r.o.
www.kdserikova.eu

Vstupenky
Cena v předprodeji: 290,-
TICKETSTREAM
https://www.ticketstream.cz/tsp/ts1website/vstupenky/pekar-kd-serikova-plzen-1068079

PLZEŇSKÁ VSTUPENKA
http://www.plzenskavstupenka.cz/cs/akce/18284-pekar-host-czech-it

COOL TICKET - nákup vstupenek v aplikaci pro chytré telefony Android a Apple iOS.

Cena na místě: 350,-

Základem autorského alba se staly již prověřené singly Vrcholky a pády, Dvě duše a Ještěžetě. Zbývající materiál vznikal postupně během roku. Jedním z hostů na desce je i Michal Žitňanský ze skupiny Zoči Voči, který se ve finále stal i velkým přínosem z hlediska jazykového. „Moje představa slovenštiny krutě narazila na realitu. A nebýt Michalova zásahu, nikdy by naše společná píseň nemohla vzniknout,“ dodává charismatický umělec. Obrovské nadšení nakonec vyvolala také rapperka Sharlota. K duetu Co když spolu natočili i video.

Mladý písničkář debutoval v roce 2016 albem #Pekař a vzápětí za něj zaslouženě získal cenu Objev roku v anketě popularity Český slavík Mattoni, titul Objev roku si odnesl i z Hudebních cen rádia Evropa 2. Mezi největší hity, které napsal, patří mj. Bůh, Tančím či Dokud mám.

Hostem turné bude mladá alternativní pop rocková kapela z Týnce nad Sázavou - Czech It, která vznikla v roce 2011. Skupina v čele se zpěvačkou Lucií Konečnou hraje autorskou tvorbu v anglickém jazyce. Mají za sebou koncerty v Lucerna Music Baru či na Parádafestu v Konopišti, letos jedou na svoje zatím nejdelší turné. Tento rok vydala svůj 3. videoklip Unexpected a připravují debutovou desku #Tothestars. Jejich tvorby si všimla i Evropa 2 a představila je jako jednu ze svých novinek. Nyní si je poslechneme i v Plzni v KD Šeříková.








Termíny