Metallica Tribute – Master of Puppets 30th Anniversary Tribute + Eufory (SK), Ingott

Hudba, heavy, rock, power, thrash
10. 11. 2018 / Metallica Tribute – Master of Puppets 30th Anniversary Tribute + Eufory (SK), Ingott

Metallica Tribute je 11 let působící revivalová kapela z Berouna, která má za sebou úspěchy jako koncertování v zahraničí či vystupování s českými a slovenskými hudebními legendami (Arakain, Aleš Brichta, Tublatanka).

Vstup od: 18:00
Start: 20:00
Místo konání: KD Šeříková
Organizátor: 2P Production, s.r.o.
www.kdserikova.eu

Vstupenky
Cena v předprodeji: 350,-
TICKETSTREAM
https://www.ticketstream.cz/tsp/ts1website/vstupenky/metallica-tribute-master-of-puppets-30th-anniversary-tribute-eufory-sk-ingott-kd-serikova-plzen-1068058

PLZEŇSKÁ VSTUPENKA
www.plzenskavstupenka.cz/cs/akce/18279-metallica-rev-eufory-sk-ingott

COOL TICKET - nákup vstupenek v aplikaci pro chytré telefony Android a Apple iOS.

Cena na místě: 400,-

Vystupují v „klasickém složení Metalliky“ a snaží se o co nejvěrnější obraz amerických metalových hrdinů: na pódiu mají stejnou sestavu bicích, jakou má Lars Ulrich, stejný basový aparát jako Jason Newsted, typický explorer jako James Hetfield i kytarový zesilovač typu Mesa Boogie, jaký používají právě jmenovaný Hetfield i Kirk Hammet. Výběr repertoáru spadá do celého období tvorby americké legendy, střídají se písně ze všech vydaných desek.

Eufory se zrodila roku 2009, kdy její základy položila bubenice Miriama Hodoňová spolu se svým bratrem Štefanem (kytara). Zprvu chtěli hrát skladby od Def Leppard, ale postupně se zformovala současná sestava Eufory s autorskou tvorbou. Tou je heavy metal s výrazným vokálem.

Od roku 2014 začala jít jejich kariéra výrazněji kupředu. Postupné získávání zkušeností, různé soutěže kapel – to vše znamenalo první větší kladné ohlasy u publika i odborníků. V roce 2015 vyšlo první CD kapely, Flying Island, a do „života“ mu popřál vše dobré Blaze Bayley (ex-Iron Maiden). Kapela začala vystupovat po klubech a na festivalech, umisťuje se v rozhlasových i televizních hitparádách na Slovensku. Letos dokončili druhé album Higher and Higher, které přijedou představit a pokřtít do KD Šeříková.

Aby toho nebylo málo, z Moravy dorazí se zbrusu novým CD nadějná heavymetalová partička Ingott - heavy metal v čele s Jurou Šperlem (ex Citron, nyní Limetal), který je výhradním autorem všech skladeb a zároveň nepřehlédnutelným frontmanem. I oni v KD Šeříková pokřtí svoji novou desku, buďte u toho!








Termíny