Pískomil se vrací

Hudba
28.10. 2018 / Pískomil se vrací

Kapela Pískomil se vrací je známá svými živelnými koncerty, kde si užijete vtipné a originální texty, našlápnuté písničky a skvělou práci s publikem. Umí dělat mezigenerační zábavu, při které se baví nejen děti, ale i rodiče.

Vstup od: 12:00
Start: 14:00
Místo konání: KD Šeříková
Organizátor: 2P Production, s.r.o.
www.kdserikova.eu

Vstupenky
Cena v předprodeji: 250,-
TICKETSTREAM
https://www.ticketstream.cz/tsp/ts1website/vstupenky/piskomil-se-vraci-kd-serikova-plzen-1068031

PLZEŇSKÁ VSTUPENKA
http://www.plzenskavstupenka.cz/cs/akce/18406-piskomil-se-vraci

COOL TICKET - nákup vstupenek v aplikaci pro chytré telefony Android a Apple iOS.

Cena na místě: později

Letošní šestou koncertní sezónu „Pískomil“ na podzim uzavírá velkým turné po celé republice, pro které chystá speciální program. Odpoledne nabité nejen koncertní show, ale řadou zajímavých workshopů a tvořivých dílen s názvem „Pískomilova bláznivá škola talentů“.

Děti i rodiče si budou moci zabubnovat s kapelníkem Ondřejem Pečenkou, okusit taneční dílnu se zpěvačkami Kájou a Kyti, zkusit změnu účesu v bláznivém vlasovém salónu Cha Cha a nebo se zapojit do tvorby obří originální mozaiky ve výtvarném workshopu.

„Chceme udělat nadupané odpoledne plné zábavy, během kterého děti vyzkouší své talenty v netradičních dílnách. Pískomilův program zaručuje, že strhne i rodiče a stane se z toho velký rodinný mejdan, zakončený divokým koncertním finále“, říká Karolína Pečenková, jedna ze zpěvaček kapely.








Termíny