Zoči Voči (SK) / zakázanÝovoce + Jaksi Taksi & By The Way

Hudba, punk, pop, rock
27. 10. 2018 / Zoči Voči (SK) / zakázanÝovoce + Jaksi Taksi & By The Way

Slovenská kapela Zoči Voči bude do Plzně vážit dlouhou cestu z Nitry, vy se ale určitě postaráte o to, aby to stálo za to. Jejich muzika je směsí metalcore, rocku, punku, hardcore a dalších vlivů – a dohromady to i ve spojení s pověstným slovenským temperamentem „chutná“ moc dobře.

JAKSI TAKSI a zakázanÝovoce vyjíždějí na společné podzimní turné pod názvem "13 LET OFFLINE TOUR", při kterém zavítají 27. 10. i do KD Šeříková. Kapela zakázanÝovoce navazuje na oslavy 13 let, které započala už na jarním klubovém turné. Jaksi Taksi představí své poslední album OffLine. Speciálním hostem turné je kapela By The Way.

Vstup od: 18:00
Start: 20:00
Místo konání: KD Šeříková
Organizátor: 2P Production, s.r.o.
www.kdserikova.eu

Vstupenky
Cena v předprodeji: 390,-
TICKETSTREAM
https://www.ticketstream.cz/tsp/ts1website/vstupenky/zoci-voci-sk-zakazany-ovoce-jaksi-taksi-kd-serikova-plzen-1067951

PLZEŇSKÁ VSTUPENKA
http://www.plzenskavstupenka.cz/cs/akce/18273-zoci-voci-sk-zakazanyovoce-jaksi-taksi-by-the-way

COOL TICKET - nákup vstupenek v aplikaci pro chytré telefony Android a Apple iOS.

Cena na místě: 450,-

zakázanÝovoce po bouřlivém období několika minulých let konečně opět jede ve stabilních kolejích. Kapela pravidelně koncertuje a na svých cestách křížem krážem republikou se zastaví i v KD Šeříková. S výše zmíněnými Zoči Voči udělali před čtyřmi lety píseň a klip Nikdy nezapomenem / Nikdy nezabudneme. Jestlipak tuto píseň uslyšíme ve společném podání obou kapel?

Ač je to k nevíře, pražští pop-punkoví Jaksi Taksi hrají už šestadvacet let. Kapela působí stále mladistvě, ale zejména z jejich pozdější tvorby (Selfie, Léto) čiší již určité zamyšlení nad současnými fenomény ve společnosti a v šoubyznysu. Na pódiu KD Šeříková budou řádit jako vždy a přenesou na vás kus své energie.

By The Way je mladá pop-punková parta z města Slaný. Hraje výhradně autorskou tvorbu v českém jazyce a za sebou má vystoupení na místech jako Lucerna Music Bar, Hard Rock Café, na festivalech Basinfirefest, United Island, Colours of Ostrava, slovenský Cibula Fest a polský mezinárodní festival Przystanek Woodstock.








Termíny