Plexis + Zvlášňý škola

Hudba, punk, rock
20. 10. 2018 / Plexis + Zvlášňý škola

Legendy českého punku, kapela Plexis, přivezou svou aktuální desku Kašpar v nesnázích do Plzně. Kapela, která koncertuje už čtyřiatřicet let, zahřeje 20. 10. prkna KD Šeříková svým živelným projevem.

Vstup od: 18:00
Start: 20:00
Místo konání: KD Šeříková
Organizátor: 2P Production, s.r.o.
www.kdserikova.eu

Vstupenky
Cena v předprodeji: 290,-
TICKETSTREAM
https://www.ticketstream.cz/tsp/ts1website/vstupenky/plexis-zvlasny-skola-kd-serikova-plzen-1067947

PLZEŇSKÁ VSTUPENKA
www.plzenskavstupenka.cz/cs/akce/18269-plexis-zvlasny-skola

COOL TICKET - nákup vstupenek v aplikaci pro chytré telefony Android a Apple iOS.

Cena na místě: 350,-

Jako všichni punkáči doby předlistopadové neměli ani oni ve svých začátcích na růžích ustláno a nemálo se potýkali s režimem. Po krátkém streetrockovém období se vrátili k muzice, která je přece jen v jejich srdcích zakořeněná více. Jedním z úspěchů bylo předskakování legendárním Ramones v pražské Lucerně v roce 1994. Nová generace fanoušků, která se narodila kolem roku jejich vzniku, je zaregistrovala nejspíše pak v roce 1998 s albem TO. Delší pauza ve vydávání alb následovala mezi lety 2000 a 2011, kapela je však dnes opět v plné síle, a nejinak tomu bude i na podzim v KD Šeříková.

Do Plzně to nemá daleko západočeská kapela Zvlášňý škola-oficiální stránka, která vznikla před šestadvaceti lety ve Kdyni. Typická harmonika, pravopis názvu „jak ze zvláštní školy“ a spousta energie, piva a rumu – to vše způsobilo, že řízný „knajp’n’roll“ z Chodska brzy překročil hranice regionu a dnes je kapela žádaná po celé zemi. KD Šeříková se stane jednou ze zastávek jejich podzimního řádění.ch rockerů Nazareth.








Termíny