Fast and Furious LIVE - nový termín

Film, Hudba, Sport, Pro děti

FAST & FURIOUS LIVE - PRAHA UZAVÍRÁ

EVROPSKOU ČÁST CELOSVĚTOVÉHO TURNÉ, KTERÉ V ROCE 2019 POKRAČUJE PO AUSTRÁLII, NOVÉM ZÉLANDU A ASII

  • O2 arena PRAHA, 5. ledna 2019 ve 14.00 a 19.30 – nový termín
  • Kaskadérské kousky, známé jak přímo z filmové série, tak i šité speciálně na míru této show
  • Fast & Furious Live vtáhne publikum víc než kdy dřív přímo do světa této divácky nejúspěšnější filmové ságy
  • Evropskou část světového turné odstartovala 19. ledna 2018 velkolepá premiéra v londýnské O2 areně
  • Turné pokračovalo v dalších evropských zemích - např. ve Velké Británii, Rakousku, Belgii, Dánsku, Francii, Německu nebo Portugalsku. Po návštěvě České republiky celá show odjíždí na turné do Ruska, Austrálie a Asie.

 

Londýn: 30. listopadu 2017 – Fast Live Productions oznámila, že další zastávkou jejího světového turné se stává pražská O2 arena. Předprodej byl zahájen 1.12.2017 v 9:00. Vzrušující akce z této nesmírně populární, nesmrtelné filmové ságy ožijí při jedinečné živé show v lednu 2019.

 

Rowland French, výkonný producent a umělecký ředitel projektu Fast & Furious Live, vzkazuje fanouškům: “Pracovali jsme na této show celá léta a proto jsme teď nesmírně šťastní, že vám můžeme prozradit: Vyjíždíme s Fast & Furious Live na světová podia. Kombinace neuvěřitelných kaskadérských kousků, při nichž řidiči překračují hranice možného i nemožného, speciálních efektů a nejmodernějších 3D projekcí činí z každého představení nezapomenutelný zážitek. Dvacet čtyři měst v devatenácti evropských zemích – a to je pro Fast & Furious Live teprve začátek.”

 

Dvouhodinová, adrenalinem nabitá show plná na milimetr spočítaných kaskadérských kousků, které překonávají veškeré fyzikální zákony, se stává  naprostou senzací mezi dosavadními živými halovými produkcemi. Představí se  nejen ta nejoblíbenější filmová auta, ale díky nejmodernějším 3D projekčním technologiím i klíčové lokace a kultovní scény z celé filmové série, takže budete doslova vtaženi do fascinujícího světa Fast & Furious.

 

Plameny, které šlehají z výfuků tak, že se rozpaluje vzduch, automobilová akrobacie na takové úrovni, až se z ní tají dech, ta nejpokročilejší digitální projekční technika – to vše si diváci užijí z té nejtěsnější možné blízkosti, kdy se před jejich zraky bude střídat jedna filmová scéna za druhou. Samozřejmě nebudou chybět jak mnohá kultovní auta, na míru vyrobená přímo pro tuto filmovou ságu, tak dokonalé repliky těch největších diváckých favoritů, jako je např. Domův legendární Dodge Charger, slavný Flipcar z Fast & Furious 6, Brianův milovaný Nissan Skyline z 2 Fast 2 Furious nebo driftující Nissan 350Z z The Fast and The Furious – Tokyo Drift. Nová show Fast & Furious Live slibuje fanouškům, že si díky ní na vlastní kůži prožijí ty nejzběsilejší scény z celé filmové série.

 

Tisíce špičkových světových kaskadérů a řidičů se ucházely o příležitost vystupovat v této show. Po mnoha náročných konkurzech se podařilo vybrat skupinu profesionálů, která v rámci příprav na světové turné prošla tvrdým 4-měsíčním výcvikovým kempem. Spolu s nimi tvoří kompletní tým i nejlepší současní parkouristé. Výsledné mezinárodní obsazení je zárukou toho, že si diváci budu moci vychutnat absolutně neuvěřitelné akce a kaskadérské kousky, které naživo nebyly nikdy dříve k vidění.

 

Evropské turné bylo zahájeno  nadupanou světovou premiérou v londýnské O2 Areně 19. ledna 2018 za účasti hlavního hrdiny kultovní předlohy a zároveň jednoho z patronů celé show, hvězdného Vina Diesela, a pokračuje po největších a nejmodernějších halách celé Evropy.

 

Mediální partneři: Prima COOL a Evropa 2

 

Informace o vstupenkách:

 

Vstupenky na Fast & Furious Live jsou v prodeji v síti Ticketportal. Ceny začínají na 750,- Kč a v nabídce jsou i velmi zajímavé „rodinné balíčky“ se slevou 20 %.

 

Více info na www.fastandfuriouslive.com nebo www.facebook.com/jvagentura





Další dokumenty k akci

  




Termíny