Noční prohlídky hradu a zámku Jindřichův Hradec

Volný čas, Pro děti

Letošní noční prohlídky na jindřichohradeckém zámku představí osudy jednoho z nejvýznamnějších majitelů zdejšího panství - hraběte Viléma Slavaty. 23. května totiž uplynulo čtyři sta let od chvíle, kdy byl roku 1618 vyhozen z oken pražského hradu, jako jeden z nenáviděných císařských místodržících a tímto činem byla rozpoutána třicetiletá válka.

Prohlídka Vás provede nejen všemi zásadními ději toho dne, včetně samotné defenestrace, ale také mnoha prostory jindřichohradeckého hradu a zámku a zavede Vás i do některých běžně nepřístupných míst.

Vstupenky si prosím rezervujte zde: https://npuvstupenky.colosseum.eu/jindrichuvhradec/list nebo přímo na pokladně zámku.
Na výše uvedeném odkazu je můžete rovnou i zaplatit.
Zámecká pokladna bude před a během představení otevřena. Rezervované vstupenky je možné uhradit při Vašem příchodu na zámek. 
UPOZORNĚNÍ: Rezervované vstupenky je nutné vyzvednout nejpozději půl hodiny před představením. Pak končí platnost rezervace!





Účinkují

Prohlídky pro vás připravili: Státní hrad a zámek Jindřichův Hradec, skupina historického šermu Jindřich, divadelní a šermířská společnost Sígři a dále účinkují skupiny Aesculus, Vendeta  a další a také taneční soubor Campanello - dohromady se na Vás těší téměř padesát herců v dobových kostýmech.





Termíny