Exis at Parník Tyrš

Hudba

Toužíte vyrazit do Austrálie a nechce se vám oblétávat zeměkoule? Pak můžete v srpnu zavítat na Parník Tyrš, kam dotáhneme kus Austrálie pro všechny, kdo si budou chtít užít světovou star na vlnách Vltavy.

Slibovali jsme plavbu, kterou hudebně zajistí mladá krev ze zahraničí, která už za sebou má i slušnou řádku úspěchů. Onou hvězdou není nikdo menší, než australský rodák Exis. Ten na sebe v počátku upozornil díky originálnímu hitu "The Count" a pak už na sebe úspěch nenechal dlouho čekat. Za všechny velké úspěchy zmiňme třeba remix hymny ASOTu 800 "I Live For That Energy", kolaborace s Benem Nickym a zpěvačkou Chloe u hitu "Anywhere" nebo remix hitu "Violetta" od Orjana Nilsena. Svou ruku přiložil k dílu také na novém albu "Invictus" od Driftmoona. Pokud chcete tohoto talentovaného australana vidět naživo, máte možnost již 25. srpna, kdy po jeho boku vystoupí ostravský talent BluEye a svůj warmup set předvede také Thomas Verden.

Nenechte si ujít symbolické zakončení letních prázdnin na palubě parníku Tyrš po boku zvučné hvězdy, kterou aktuálně Exis rozhodně je! Vstupenky budou k dispozici před plavbou za 300 Kč. Vyplouváme v 18:00 a zpátky u břehu zakotvíme tradičně ve 22:00.

FB událost akce: https://www.facebook.com/events/274234333335540/
Afterparty bude hostit klub Centrála v Holešovicích.





Účinkují

Exis
BluEye
Thomas Verden





Termíny