Večerní kresba

Volný čas, Kurzy, vzdělání, konference

Srdečně Vás zveme do večerního kurzu kresby, který mohou absolvovat jak úplní začátečníci tak pokročilejší.

V průběhu 15 večerů budeme pracovat s tužkou, uhlem, ale i jinými médii v závislosti na vašich preferencích. Budeme zkoušet různé materiály a témata od zátiší, přes portrét až k figuře. Lektorka se bude během kurzu každému věnovat dle jeho potřeb, schopností a zvolené techniky.

Komu je kurz určen?

Všem, kteří chtějí získat základy kresby, nebo si své znalosti a dovednosti více prohloubit, odreagovat se, odpočinout si od každodenních povinností, získat nové znalosti.

Základní informace o kurzu a cenách:

Kurz zahrnuje 15 lekcí po 2 hodinách. Bude probíhat každé pondělí večer přibližně od 19:15 do 21:15 hodin. Začneme 10. září 2018 a poslední společný večer bude 17. prosince 2018.

Cena za 15 lekcí je 3000 Kč. Ale kurz je otevřený všem a všemu a tedy i možnosti přihlásit se nejen na kurz celý, ale i na jednotlivé lekce za cenu 230 Kč/lekce. Stačí jen zavolat/napsat email před kurzem a v případě volných míst jste vítáni.

V ceně je zahrnut základní material jako tužky, gumy, papíry, úhly po všechny večery. V případě zájmu o kresbu jinými médii (či malbu daných témat) si musí každý účastník přinést pomůcky sám.

Maximální počet účastníků v kurzu je 8.









Termíny