Don't look back in anger tour 7#

Hudba, indie
NA SCÉNU uvádí: Don't look back in anger tour 7#
Tohle turné Psychocandy dávají sbohem přátelům, které si za roky ježdění po klubech vyrobili. Johnny na ně napsal první recenzi, pozval do rádia, na festival No Waves. Oni jej přizvali jako hosta na nahrávku King of Maybe. Jejich trasy se s jeho trasa s jižanama tak propletly, že je na Slovensku považovali za rodáky z jednoho města, ale candy nebyli v Mnichově Hradišti několik let. Přijďte se na jejich spolupráci naposledy podívat a nekoukejte do minulosti smutní, nebo naštvaní, buďme rádi, za všechno hezké, co bylo. My jsme

\\ násilník // grime
Chytrý texty, temný beaty, vtip, grime i trocha techna. Je velkej jak Berlýn. Dřív útočil na tvůj bazén a teď šutr do tvýho vokna. Stále je jeden z těch, co dělají vlny. Nedávno vyměnil Prahu za Brno. Pořád je nejlepší rapující punkáč. S Nemám EP se rozloučil už dávno a od jeho návratu z Ameriky se postupně zveřejňuje nové matro.

\\ Psychocandy // indie
Psychocandy byli tři paneláčníci z jednoho znojemského předměstí, kteří měli rádi špinavý zvuk devadesátek, post-punkovou basu. Taky si dávali záležet, aby každá píseň zněla trošku jinak. Někdy popy and dreamy, jindy zas plná špíny. Střídali se za mikrofonem, basou i kytarou. Nešlo o žádné virtuózy, ale gang. Kamarádi z dětství, kteří se na svý sny nevykašlali. Jejich poslední nahrávka vychází pod labelem Na Scénu 66902 právě teď.








Termíny