10 Years of Mad Duck

Hudba, crossover, hardcore, punk, black, rock
★ 10 years of Mad Duck booking ★
Na den přesně deset let od prvního koncertu z produkce Mad Duck booking. Žádná okázalá oslava, ani kurvy s chlebíčkama. Ale čtyři kapely, který miluju - brněnská astrální hydra INSANIA, black metal punx ze Zlínska Kronstadt a dvojka provařenejch pražskejch hardcore punkovejch kapel Thalidomide & Spots. A kde jinde, než v klubu Cross. VSTUP ZDARMA, jakože díky.

INSANIA (astral HC crossover metal)
Rouhání je pro nás evergreen, kacířství naší modlitbou! Třicet let táhne Insania svou kárku světem a rozdává plný hrsti astrálního crossover-HC s nejlepšíma textama na české scéně. Pokud něco na Insanii obdivuju, tak snahu žít přítomností a ne být "další" legendou, která si svou slávu zajistila tím, že se jen nestihla rozpadnout a žít ze slavné minulosti. Lhot není rok 87 a Insania nedrhne raw black metal, ale rok 2018, kdy se Poly nebojí Chumbawamby ani hutnejch elektronickejch podkresů.
Ať shoří v pekle všechny kapely světa http://youtu.be/WCeWl1HtHiQ Mezi námi přeskočila jiskra http://youtu.be/NoGsCG_zCv0

Thalidomide (HC-punk) http://thalidomide.bandcamp.com
Nejsou žádný mladíci, ale i po pětadvaceti letech maj elánu a energie na rozdávání! Taky aby ne - Kozel zahodil basu a teď už "jen" zpívá, ideálně zavěšenej hlavou dolů na stropě. Basy se chytl Méďa z fastcore úderky Controlled Existence, takže to štípe a kouše ještě o kousek víc, než v minulosti. Taky máte slabost pro Kritickou situaci? Nikdo nemá právo ti vládnout!
Základní věc http://youtu.be/R5zwYB0-YCI

Kronstadt (black metal-HC) http://kronstadtblack.bandcamp.com
Vody českýho black metalu jsou stojatý, zarostlý náckovskym plevelem a uvažovánim alá Bzenec 1991. Angažovanejch antifašistickejch black metalovejch kapel je u nás naprostý minimum a o to víc jsem za takovou každou kapelu rád. Kronstadt ze Zlínska se rozhodli ty stojatý vody trochu provětrat a vyřezat něco toho plevelu. Písničky veselý jak masovej hrob, black metal nadopovanej hardcore punkem.
Monumenty hladu http://youtu.be/_pamHbidnFw
Hlava hydry http://youtu.be/pXjLRSEC3w8

Spots (HC-punk)
Jedna z mě nejbližších kapel, první koncert jsme si spolu užili v prosinci 2008. Nečekej žádnej pivní punk z dementníma textama, ale stále angažovanou anarchopunkovou kapelu, která klasickej zvuk obohacuje o netradiční klávesy. Výsledkem je neúnavná pogo mašina! Punk není rebelie jenom tak bez příčiny, bojuj a tvoř, ať za nás mluvěj činy!
Punk do žil http://youtu.be/xx7i_FvsQ0E








Termíny