Starobrno Free Night: Dirty Old Dogs, Chainsaw Romance

Hudba, rock, post hardcore, stoner rock, grunge
První #FreeNight v nové sezóně nesmí uniknout Vaší pozornosti, představí totiž stoner-rockovou kapelu Dirty Old Dogs z Olomouce a taky nově vykvetlou květinu na brněnské kytarové louce - Chainsaw Romance definující svůj styl jako post-hardcore/grunge.


✹ vstupné je zdarma, avšak dobrovolným příspěvkem podpoříte kapely

Dirty Old Dogs
stoner-rock / Olomouc
Olomoucká banda Dirty Old Dogs se řadí mezi kapely se silným zápalem pro drive a divokost. Avšak s kontrastním spojením jemných melodických prvků, tvoří zajímavý koncept svého žánru, odkazující se od ranných bluesových písní, napříč psychedelickému hard rocku 70. let, sahajích až do grungeových vod šedého Seattlu.
http://bandzone.cz/_91990


Chainsaw Romance
post hardcore-grunge / Brno
Pro Free Nighty je typické, že na nich můžete objevit ty nejčerstvější novinky na nejen z brněnské hudební scény a stejně tomu tak je i s kapelou Chainsaw Romance. Teprve v tomto roce se začali chystat na svůj první koncert, ačkoliv nikdo z nich se letos nechopil aparátu poprvé. Svůj žánr si však osvojili velice rychle, kytar se chopili tak, aby efektivně podtrhli vokál zpěvačky a zároveň hlubokými melodiemi zaujali i náročnější posluchače.
http://bandzone.cz/chainsawromance

- pořadí kapel bude doplněno
- po koncertech následuje after
- otevření klubu 19.3o
- první koncert 2o.oo
- vstupné dobrovolné
- bar zásobený
- neseď doma
- přijď








Termíny