Miss Rockabilly

Hudba, psychobilly, rock'n'roll
Všichni příznivci rock'n'rollu, krásných dam a slečen a hlavně vyznavačky PIN-UP stylu, zbystřete zrak a nastražte uši !!! Rok se s rokem sešel, obchod se stylovým oblečením Rockabilly Clothing Shop www.rocka.cz a tattoo studio Panter, ve spolupráci s CRIIS Production, pro Vás po roční pauzičce, opět připravili parádní rock'n'rollovej mejdan spojený s volbou ČESKÉ MISS PIN-UP. Celým večerem bude provázet Zita (Lady Luck) , známá matadorka a moderátorka z US cars i moto akcí. Těšit se můžete na skvělou muziku, kterou obstarají tihle fešáci z čech i zahraničí:

THE BRASSBOUD ROCKETS (DE)

B´15 & Nitus (HU)

GREEN MOSTER (CZ)

DJ GARGOIL - všem dobře známý, matador rockabilly dj scény, který se postará o průvod celým večerem a následnou afterparty.

Těšit se můžete i na doprovodný program, který si pro Vás připravili:

BURLESQUE - Můžete se těšit na tématické a stylové vystoupení

OUTLAW BASTARDS - stánek se stylovým oblečením pro všechny

LADY BOW - se svým zkrášlujícím koutkem, který potěší zejména dámské návštěvnice.

Teď to nejdůležitější a to volba MISS PIN-UP.

INFO O VOLBĚ A PŘIHLÁŠENÍ:

1. Pošli na mail Rockabilly shopu obchod@rocka.cz nebo na facebook stránku MISS PIN-UP Česká Republika svou fotku v PIN-UP stylu a napiš o sobě základní údaje: odkud jsi, věk, proč jsi se přihlásila do soutěže.....atd. a my tě přidáme do alba soutěžících.

2. Sdílej, pozvi přátele a známé

3. No a teď už jen čekej a sbírej likes

31.3.2019 ukončíme hlasování, spočítáme likes a 8 z vás s největším počtem hlasů, bude bojovat o titul MISS PIN-UP ČR 2019 v klubu Storm před mezinárodní porotou, sestavenou z hochů z BLACK JACKS.

Výherkyně se mohou těšit na spoustu hodnotných cen od ROCKABILLY CLOTHING SHOP WWW.ROCKA.CZ, OUTLAW BASTARDS CLOTHING, PANTER TATTOO, BLACK JACKS ROCKABILLY CLUB, CRIIS PRODUCTION, LADY BOW. Takže děvčata natočte vlny, nahoďte šátky a směle do toho. Vy ostatní přijďte povzbudit naše krásky a pořádně to roztočit na parketu. Těšíme se na Vás!!!
Vstup předprodej 250,- , na místě 350,-








Termíny