Kurz makrobiotického vaření na statku Natural

MENU: Seitan (je vyroben z pěničného lepku, přopomíná maso) v arrowrootu (škrob z kořene vitální popínavé rostliny, zahušťuje)  s omáčkou z mirinu (mezičlánek z fermentované rýže při výrobě saké) a shoyu (velmi kvalitní sójová omáčka s nižším obsahem soli a živou probiotickou kulturou), bio bulgur (naklíčená rozdrcená pšenice, obsahující enzimy z klíčků) ala Tabouleh salát se sušenými rajčaty, zeleninová rolka z čínského zelí a nakládaného dajkonu se zálivkou z falešné majonézy, lisovaný salát - okurka a pomeranč tempura (smažené hnízdo zeleniny v těstíčku v rýžovém oleji) z mrkve a zázvoru a jako dezert  bude tiramisu z tofu. Na kurz požaduji platbu nebo zálohu předem. Přihlášky prosím posílejte na info@restaurace-zahrada.cz nebo na 774321005 Lucie Tomášková Začátek jako obvykle ve 14:00. Rezervace nutná mailem (info@restaurace-zahrada.cz), telefonem (774551661) osobně ( v restauraci) Kurzy probíhají v prostorech kuchyně restaurace Zahrada. Začínáme ve 14:00 tozn. že sraz je ve 13:45. Všechny suroviny jsou ze zásob restaurace, nemusíte nosit vlastní. Vše je v ceně kurzu. Přineste si s sebou svůj oblíbený nůž, zástěru a pohodlnou obuv do kuchyně.. Můžete si dělat poznámky,ale dostanete i tištěný obsah kurzu i s recepty, které si můžete doplňovat při dalších kurzech, které na sebe budou navazovat. Další info na http://www.facebook.com/event.php?eid=133502023382463 Na společné vaření a večeři se těší vaše Lucie Tomášková V sobotu 123.5. se bude na stejném místě konat Oběd s makrobiotikou.









Termíny