Makrobiotický oběd na statku Natural

Volný čas

MENU: Seitan (je vyroben z pěničného lepku, přopomíná maso) v arrowrootu (škrob z kořene vitální popínavé rostliny, zahušťuje)  s omáčkou z mirinu (mezičlánek z fermentované rýže při výrobě saké) a shoyu (velmi kvalitní sójová omáčka s nižším obsahem soli a živou probiotickou kulturou), bio bulgur (naklíčená rozdrcená pšenice, obsahující enzimy z klíčků) ala Tabouleh salát se sušenými rajčaty, zeleninová rolka z čínského zelí a nakládaného dajkonu se zálivkou z falešné majonézy, lisovaný salát - okurka a pomeranč tempura (smažené hnízdo zeleniny v těstíčku v rýžovém oleji) z mrkve a zázvoru a jako dezert  bude tiramisu z tofu. Cena menu 170 Kč V neděli 13.5. se bude na stejném místě konat Kurz makrobiotického vaření, kde se všechna jídla naučíte a dostanete recepty. Lekcí vás provede Lucie Tomášková. Cena kurzu 450 Kč.









Termíny