Vítání jara Nad Rokytkou v sobotu 14. dubna

Pro děti

Vrba je známá nejen svými rozmanitými léčivými schopnostmi, ale je rovněž považována za jeden ze symbolů jara; vždyť z jejího proutí se pletou i velikonoční pomlázky. Proto se tento strom rozhodli vysadit v projektu Nad Rokytkou a přivítat tak jaro v plné parádě. K slavnostnímu zasazení stromku přichystala společnost BCD Group, developer projektu, také dárky a zábavné aktivity zejména pro dětské návštěvníky. Akce se uskuteční v sobotu 14. dubna od 13.30 hodin v projektu Nad Rokytkou v pražských Vysočanech a vítáni jsou nejen obyvatelé zdejších bytových domů.

„Chceme, aby se lidem v našich projektech dobře žilo a aby by v nich našli domov v tom pravém slova smyslu. Předáním bytu proto nekončí naše starost a péče o ně. Pořádáme pro ně zábavné i vzdělávací akce a semináře, na většinu z nich zveme také veřejnost. Věříme, že i na této oslavě jara s námi stráví příjemné rodinné odpoledne. A pokud se vydaří hezké počasí, zdejší cyklostezka bude určitě lákat k projížďkám na kole či na bruslích,“ říká ředitel skupiny BCD Group David Shelef.

Společnost BCD Group již plánuje další akce - Rokytka dětem k oslavě dětského dne, letní Sportovní den, Noční bojovku či Indiánský den. Dospělí jistě ocení například Grilování nebo vzdělávací a poradenské semináře s bytovou a hypoteční tematikou.

Místo konání: Praha 9 – Vysočany, na konci ulice Nepelova (v sousedství 1. etapy projektu – Zahrady nad Rokytkou I., v parku za dětským hřištěm nedaleko říčky Rokytky). Cesta pro příchozí od tramvajové zastávky U Elektry bude označena.









Termíny