Výstava fotografií - SVĚT JIŘÍHO KOLBABY VE FRENŠTÁTĚ

Výstava, Volný čas

RÁDI CESTUJETE?

Přijďte si pro inspirace na výstavu fotografií cestovatele Rádia Impuls Jiřího Kolbaby. Od úterý 3.4. do čtvrtka 3.5.2012 máte možnost zhlédnout velké množství barevných zvětšenin ze všech šesti kontinentů planety. Slavnostní vernisáž za účasti autora proběhne v pondělí 2.4. od 17:30 hodin v místě konání výstavy - MKS FRENŠTÁT POD RADHOŠTĚM, VÝSTAVNÍ SÍŇ ALBÍNA POLÁŠKA, Dr. PARMY 254. Otevřeno v pracovní dny 9 - 17 hodin.

Na závěr výstavy, ve čtvrtek 3.5., se od 18 hodin v kinosále, Tyršova 1071 uskuteční beseda a diashow Jiřího Kolbaby na téma FOTOGRAF NA CESTÁCH - SPLNĚNÝ SEN.

V tomto nestandardním pořadu představí cestovatel množství snímků přírody, lidských tváří, zvířat a situací ze všech šesti kontinentů planety. Tento exotický výlet objasní specifika některých oblastí, přiblíží subjektivní pocity autora při snímání fotografií a přirozeně motivuje diváky k jejich vlastním cestovatelským projektům a fotografování. Večer plný inspirací mimo jiné objasní mechanizmy globálního cestování a zásady kompoziční tvorby.









Kontakty

www.theworld.cz

Termíny