Cykloputování Jedeme v tom spolu od 18 do 30 let

Volný čas

Cykloputování za poznáním nových lidí, krajů a úhlů pohledu. Kolo, vymazlený zážitkový program, parta i dobrovolnická práce cestou.

Kurz je určen pro všechny dobrodruhy od 18 do 30 let.
Na kurzu můžeš očekávat cykloputování, rozmanitou krajinu Podkrušnohoří (od soutoku Labe s Ohří až po západočeské lázně), 2-3x dobrovolnickou pomoc místním, a také zážitkový program. Týden strávíš s partou, která táhne za jeden provaz.
Zkusíš si, jaké to je sbalit se a vyrazit jen s kolem na několik dní. Zjistíš mnohé o sobě, o životě a postojích ostatních, o kraji, který se ti bude míhat pod nohama, a jeho obyvatelích. Odvezeš si nejen dobrý pocit z vykonané práce, ujetých kilometrů, ale také poznání příběhů druhých a plno zážitků, na které se jen tak nezapomíná.

Nejedná se o extrémně fyzicky náročnou akci, přihlásit se může kdokoli, kdo má rád kolo, společnost a pobyt venku. Pojedeme dohromady, zvlášť i ve skupinách dle vašeho denního jízdního optima a nálady (denně cca od 40 km po 80 km).

Spát budeme převážně venku, pod širákem nebo ve stanu (či pod celtou) podle počasí a vařit si budeme společně.

Více informací na stránkách http://rozruch.brontosaurus.cz/jedeme-v-tom-spolu





Účinkují

V rámci Prázdnin s Brontosaurem pořádá Základní článek HB Rozruch. 

Pořádáme víkendové i delší prázdninové akce pro středoškoláky a vysokoškoláky, při nichž se věnujeme pomoci přírodním lokalitám. Čas na akcích rádi věnujeme i programu na vyblbnutí, odreagování, rozvíjení, poznávání sebe sama i ostatních a sbírání zážitků a zkušeností.

Tým tábora je sestavený z pestrých osobností, různými vazbami a aktivitami pospojovanými. Společně máme spoustu zkušeností s pořádáním táborů, zážitkových a rozvojových kurzů, ale i školních adaptačních kurzů a šifrovacích her





Termíny