Debordelizaci hlavy proberete s Ivo Tomanem

Volný čas

Čtvrtek 19.7. v 12–14 hodin – Ivo Toman: Debordelizace hlavy a Kurvítka v hlavě

Ivo Toman je marketingový odborník a školitel osobního rozvoje a motivace. Autor 13 knih, 5 videoškolení a 7 motivačních audio CD na téma osobní rozvoj a motivace.  Je zakladatelem mezinárodní společnosti TAXUS International. V roce 2008 byl oceněn zařazením do Almanachu 1000 Leaders of Czech Republic. V roce 2015 získal ocenění „Osobnost vzdělávání dospělých 2015“ od Asociace institucí manažerského vzdělávání a České andragogické společnosti.

Ivo Toman se začal zajímat o prodej, marketing a aplikovanou psychologii po roce 1989. Stal se prodejcem v přímém prodeji, kde slavil úspěchy, proto ho požádali, aby školil jiné. Váhal, protože trpí Touretteovým syndromem. Nakonec ale svolil a začal školit ostatní. O svých prodejních zkušenostech pak napsal knihu "Jak začít MLM". Jelikož se dobře prodávala, napsal pak ještě další tři. Vyškolil desítky tisíc lidí v ČR, na Slovensku, v Maďarsku a Rakousku. 
Zajímal se o netradiční metody osobního rozvoje jednotlivců a o marketing. Zjistil, že marketingové poučky „profesorů“ z Ameriky v našem prostředí moc nefungují. Cítil však, že existují pravidla, která mají obecnou platnost, a že pro úspěch v marketingu je nejdůležitější umění ovlivňovat jiné lidi.  

Hlavně ale chtěl dokázat, že jeho systém, který nazval Marketingová psychologie, opravdu funguje. Potřeboval „laboratoř“, kde by vše dokázal. Založil proto společnost TAXUS International. Začal s potravinovými doplňky. Firmu rozšířil na Slovensko a do Maďarska a hledal vhodné produkty. 

V roce 2002 se přestěhoval do Prahy a v roce 2003 začal s bývalou manželkou (Martina Králíčková) vyvíjet novou metodu učení. V roce 2004 uvedli na český a slovenský trh Revoluční angličtinu TAXUS Learning. V roce 2005 přišla na trh Revoluční němčina TAXUS Learning. V roce 2014 byla spuštěna již 3. generace Revoluční angličtiny.

Po 16 letech příprav shrnul Marketingovou psychologii na přelomu roků 2006/2007 do nového vzdělávacího videoprogramu s názvem Instinkt zabijáka. Ten pomáhá podnikatelům a firmám uspět v konkurenčním boji. Toto vzdělávání oceňují hlavně ti manažeři, kteří z nejrůznějších důvodů nemají čas nebo nechtějí číst knihy. Ivo Toman věnuje část svých příjmů podobně postiženým lidem jako je on sám, kteří neměli to štěstí a z různých důvodů se neprosadili.

 

Debordelizace hlavy

Ke každému stroji dostanete i návod k použití. Jen ke svému mozku jste ho nedostali. Proto většina lidí ani netuší, co vše mohou dokázat.

Průměrný člověk využívá jen asi dvě procenta svého mozkového potenciálu.

Pokud ale stroje pracují jen s desetiprocentní účinností, považujeme je za neúčinné. Zdá se vám to normální?

Pokud večer usínáte s bordelem v hlavě, je úplně jedno, kolik prášků na spaní berete...

Nově Ivo Toman připravuje knihu Kurvítka v hlavě, která má vyjít 1.10.2018.

DŮM KNIHY KNIHCENTRUM.cz se účastní mezinárodního diskuzního fóra Meltingpot v rámci Colours of Ostrava jako jediná externí scéna. Po dobu konání festivalu nabízíme řadu besed s českými i zahraničními hosty. Všichni návštěvníci Meltingpotu, kteří se prokáží identifikačním náramkem Colours of Ostrava, mohou využít slevu ve výši 20 % na veškerý sortiment Domu knihy včetně kavárny.

Ostatním návštěvníkům besedy nabízíme 20% slevu na vybraný titul uvedeného autora, platnou v den události. Sleva vám bude odečtena na pokladně při nákupu na prodejně v DOMĚ KNIHY Knihcentrum.cz. Nevztahuje se na nákup v e-shopu. 

Rezervujte si místo na webových stránkách www.knihcentrum-ostrava.cz/rezervace. Upozornění – 15 minut před začátkem akce rezervace propadají, dostavte se prosím včas! 

Besedy se zahraničními autory budou tlumočit překladatelé z jazykové školy 1st English, kde se angličtina vyučuje už od roku 2009.
Informace o akcích v DOMĚ KNIHY naleznete také v mobilní aplikaci Moje Ostrava, kterou lze zdarma stáhnout pro Android i iOS. 

 

 









Termíny