Víkendový floristický kurz pro začátečníky

Volný čas, Pro děti, Kurzy, vzdělání, konference

V tomto víkendovém pracovním kurzu (každý den od 9:00 - 15:00 hod) se účastníci seznámí se základy aranžování květin, co vše je potřeba mít za floristické pomůcky a nářadí,povíme si o péči o řezané květiny, kde čerpat informace a floristické nápady a dále dle dotazů. V praxi se budeme věnovat též vazbě ze sušených květin, svatební a pohřební floristice a zejména samotné vazbě a aranžování květin. Po celou dobu kurzu jsou k dispozici tuzemské i zahraniční floristické časopisy a knihy, nealko nápoje, potřebné nářadí a samozřejmě čerstvé květiny. Pod dohledem zkušené floristky si zhotovíte:tři květinová aranžmá, dvě kytice, svatební kytici, korsáž, malý pohřební věnec a vazbu ze sušiny.

Kurz se koná v maximálním počtu 5-ti účastníků, což zajišťuje individuální přístup ke každému ze zúčastněných. Po skončení kurzu získáváte certifikát o absolvování a 10% slevu na další kurz (sleva je přenosná). Budeme se těšit!

 

Cena je vč.květin, skript a floristických pomůcek potřebných ke zhotovení květinových aranžmá, kytic apod., kterou si účastníci odnášejí domů.









Termíny