Úspěšná prezentace a sebeprosazení

Kurzy, vzdělání, konference

Promlouvat před skupinou či jednotlivci je pro někoho věc snadná, pro jiného nelehká. Leckdy čím větší skupina, tím větší tréma a obavy z toho, jak to všechno zvládneme.

Se vším se dá pracovat, vše se dá naučit a skvěle zvládnout. A tak i tréma či obavy z vystupování před lidmi mohou z našeho života snadno zmizet. Stačí pár jednoduchých a účinných tipů, technik a postupů.

 

Prezentovat můžete mnoha způsoby. Můžete své publikum uspat, nebo ho zaujmout, rozesmát. Můžete cokoliv. Záleží na vás, pro co se rozhodnete, jaké principy si osvojíte a jakou cestou půjdete.

Chcete-li své publikum zaujmout, udržet jeho pozornost a získat ho na svoji stranu, je důležité zvolit správnou přípravu, taktiku a styl projevu, i pomůcky pro vaše vystoupení.

 

Abyste při vystoupení před lidmi dosáhli toho nejlepšího výsledku, zaměříme na semináři pozornost na principy a přístupy úspěšných řečníků. Každý z nich je originál, prezentují každý trochu jinak, jinak se připravují, a přesto mají mnoho společného.

Dodržují principy a postupy, které odráží fungování naší mysli. Využívají je tím nejlepším možným způsobem, aby dosáhli svého a publikum se nenudilo. A právě o těchto principech, které mají úspěšní řečníci společné, si budeme na semináři povídat, hrát si s nimi a trénovat.

Další informace najdete na webu.





Účinkují

Lektor: Lenka Kubáčová

Další dokumenty k akci

  




Termíny