Tajemství ve slovech ukrytá

Kurzy, vzdělání, konference

Jedna hádanka se ptá: Jaká je nejmocnější zbraň na světě? Odpověď je prostá: Slovo. Slovo se může stát mocnou zbraní, ale také rychle uzdravujícím lékem. Záleží, jak se slovy nakládáme. A jak si slova druhých pouštíme do svých životů a svého podvědomí.

Karel Čapek kdysi pravil: „Tak se zdá, že jsme více ovládáni slovy, než jimi vládneme sami.“ Už je to hezkou řádku let, a přesto to platí dodnes.

Využijte příležitosti a naučte se slova vnímat jinak, pracovat s nimi jinak. Pochopte jejich silný emoční náboj a začněte s ním vědomě pracovat. Aneb jak pravil Jaroslav Dušek: „Miřme slovy přesně.“ Přinese vám to v profesním i osobním životě úlevu, nová poznání, pochopení sebe i druhých a zcela nové a prospěšné výsledky v jednání s druhými i promlouvání k sobě samým. 

Slova mají jedinečný vliv na utváření našich hodnot a přesvědčení. Ty jsou ukryty hluboko v našem podvědomí. Systém hodnot a přesvědčení ovlivňuje naše postoje a pocity. To vše utváří naše chování. A chování utváří výsledky, kterých v životě dosahujeme.

Více k semináři najdete na webu.





Účinkují

Lektor: Lenka Kubáčová

Další dokumenty k akci

  




Termíny