TRANCEFUSION 2012

Volný čas, Hudba

První speciální klubová edice Trancefusion dorazí v únoru do SaSaZu! 


Připadá vám čekání na dubnovou Trancefusion nekonečné a dlouhé? Pak je tu pro vás záchrana v podobě speciální klubové edice této oblíbené akce. Poprvé se Trancefusion přestěhuje z haly do útulného a moderního klubu SaSaZu, aby vám nabídla další smršť oblíbených ale i neokoukaných jmen na poli elektronické taneční hudby. A máte se opravdu na co těšit! 

Po několika měsících se do Prahy vrátí irský producent John O´Callaghan, který při své poslední návštěvě zaslouženě sklidil nadšené ohlasy fanoušků. Během jeho setu dojde i na jedno velké překvapení! 

Další hvězdou, která se představí pražskému publiku, bude Roger Shah, miláček českého publika, který byl hostem první premiérové Trancefusion . Roger byl v dubnu ohlasy fanoušků i samotnou atmosférou nadšený a do Prahy se velmi těší. Jistě předvede opět velkou show. 

Jak je u Trancefusion zvykem, tak se pražské publikum může těšit na další jméno, které si v ČR odbude svou premiéru, do Prahy dorazí z Holandska Cliff Coenraad! Znalci trance hudby jeho tvorbu milují a oceňují, proto by měli být z jeho návštěvy nadšeni.


České barvy během této noci budou hájit Martin Gredner a velký talent Thomas Coastline. 

A klasicky dojde i na speciálního live hosta, kterým nemůže být nikdo jiný než Betsie Larkin, která do Prahy dorazí z New Yorku a netřeba dlouho hádat, s kým na Trancefusion vystoupí. Bude to samozřejmě John O´Callaghan, s nímž má Betsie mnoho společných hitů. Určitě dojde i na současné novinky Save this Moment a Dream! 

TRANCEFUSION – ta správná transfúze do žil české taneční scény! Po této noci budete jako znovuzrození.  


Akce je přístupná od 18ti let.


Oficiální afterparty:
STUDIO 54
Hybernská, Praha 1


Otevření: 21:30
Start programu: 22:00
Konec: 6:00





Účinkují

DJs:

JOHN O´CALLAGHAN (IRL)
www.johnocallaghan.net

ROGER SHAH (D)
www.rogershah.net 

CLIFF COENRAAD (NL) 
www.cliffcoenraad.com

THOMAS COASTLINE (CZ) 
www.thomascoastline.eu

MARTIN GREDNER (CZ)

SPECIÁLNÍ HOSTÉ:

BETSIE LARKIN (USA) 
www.betsielarkin.com





Termíny