Feast of Deceased part: 2

Hudba, death, melodic, metal
Feast of Deceased, temně melodická, smrtící, metalová sešlost na počest všech zesnulých. Tento hudební summit čtyř zástupců států střední Evropy rozduní stěny Divadla Pod Lampou v Plzni 3.listopadu, na dušičky. Co můžete čekat? Nešizenou seanci ve vlnách těžkého kovu.

Warbell (PL) – melodic death metal
Jelenohorská, nabroušená parta v čele se zpěvačkou Karolinou Wiecek představí své uderné riffy a epické momenty. Kapela má za sebou vydané album „Havoc“ z roku 2015, které sklidilo mnoho kladných recenzí a kapela obrazila během posledních 3 let přes 80 koncertů všemožně po Evropě. V současnosti kapela pracuje na novém albu… Co můžeme čekat? Pořádně nabušený, energický set.

Stránky: www.warbell.pl
FB: www.facebook.com/warbellband

InnerSphere (CZ) – melodic-death/thrash/doom metal
Smečka z Plzně letos představila novou desku „Amnesia“, která v dubnu vyšla u Metalgate Records. Skladby z ní určitě nebudou chybět i tento večer. Temné melodie s growly zažehnají chmury a povedou napříč odstíny různých subžánrů… Kapela byla v průběhu posledních dvou let celkem dost aktivní a během více než 60 koncertů hrála v sedmi zemích.

Stránky: www.inner-sphere.com
FB: www.facebook.com/innerspheremetal

Inner Sanctum (DE) – melodic death metal
Melodic-deathové těleso z německého Freiburgu založené roku 2005 má za sebou již několik desek a nemálo koncertů. Tvrdé riffy a epické středotempé pasáže na sebe nenechají čekat, ale dočkáme se i progresivnějších partů. Posledním počinem kapely je album „Metric Genesis“, která vyšla v říjnu 2016 Inner Sanctum hráli po boku kapel jako Enslaved, Rage, The Privateer a dalších…

Stránky: www.enterthesanctum.de
FB: www.facebook.com/enterthesanctum

Začátek koncertu v 19:30

Darkfall (thrashed death metal / Rakousko) se bohužel koncertu nemohou zúčastnit kvůli autonehodě v blízkém rodinném kruhu jednoho z členů kapely, který musí zůstat v Rakousku.

Počátky rakouských úderníků z Grazu sahají až do roku 1995 a již od startu se pohybovali ve vodách thrashed death metalu. Mají za sebou několik desek a EP. Posledními počiny jsou minulý rok vydaná deska „At the End of Times“ a reedice alba „Road to Redemption“, které určitě přivezou sebou!! Darkfall jste mohli letos vidět například na Czech Death Festu, kde zahráli na výbornou.

Stránky: www.darkfall.at
FB: www.facebook.com/DarkfallMetal








Termíny