Feast of Deceased part 1

Hudba, progressive, death, melodic, metal, thrash
Feast of Deceased, temně melodická, smrtící metalová sešlost na počest všech zesnulých. Tento hudební summit pěti zástupců států střední Evropy rozduní stěny Modré Vopice v Praze na dušičky - 2. listopadu. Co můžete čekat? Nešizenou, pětikapelní seanci na vlně okrajových kovových žánrů.

Darkfall (melo-death-thrash metal / Rakousko) www.darkfall.at
www.facebook.com/DarkfallMetal
www.youtube.com/darkfallmusic
Počátky rakouských úderníků z Grazu sahají až do roku 1995 a již od startu se pohybovali ve vodách thrashed death metalu. Mají za sebou několik desek a EP. Posledními počiny jsou minulý rok vydaná deska „At the End of Times“ a reedice alba „Road to Redemption“, které určitě přivezou sebou! Darkfall jste mohli letos vidět například na Czech Death Festu, kde zahráli na výbornou.

WarBell (melo-death metal / Polsko) www.warbell.pl
www.facebook.com/warbellband
Jelenohorská, nabroušená parta v čele se zpěvačkou Karolinou Wiecek představí své uderné riffy a epické momenty. Kapela má za sebou vydané album „Havoc“ z roku 2015, které sklidilo mnoho kladných recenzí a kapela obrazila během posledních 3 let přes 80 koncertů všemožně po Evropě. V současnosti kapela pracuje na novém albu... Co můžeme čekat? Pořádně nabušený a energický set.

InnerSphere (melodic extreme metal) www.inner-sphere.com
www.facebook.com/innerspheremetal
Plzenští letos představili debutovou desku „Amnesia“, která v dubnu vyšla u MetalGate Records. Skladby z ní určitě nebudou chybět i tento večer. Temné melodie s growly zažehnají chmury a povedou napříč odstíny různých subžánrů... Kapela byla v průběhu posledních dvou let poměrně aktivní a během více než 60 koncertů hrála v sedmi zemích.

Inner Sanctvm (melo-death metal / Německo) www.facebook.com/enterthesanctum
Melodic-deathové těleso z německého Freiburgu založené roku 2005 má za sebou již několik desek a nemálo koncertů. Tvrdé riffy a epické střednětempé pasáže nebudou chybět, ale dočkáme se i progresivnějších partů. Posledním počinem kapely je album „Metric Genesis“, které vyšlo v říjnu 2016. Inner Sanctum hráli po boku kapel jako Enslaved, Rage, The Privateer a mnoha dalších.

RAW (prog-metal) www.facebook.com/rawcz
Pětice RAW z Prahy valící svůj moderní metal s prvky deathcore. Kapela sice historicky prošla několika personálními změnami, ale nikdy se nezastavila a vydala už 2 alba, EP a několik singlů.

Klub Modrá Vopice, Praha 9 - Vysočany www.mapy.cz/s/d48t
FB stránky: http://goo.gl/mJjz6m
www.modravopice.eu








Termíny