Don't look back in anger tour 11#

Hudba, garage, indie, punk, noise
NA SCÉNU uvádí: Don't look back in anger tour 11#
Základající členové labelu se nám rozhodli přestat hrát. Tohle turné Psychocandy dávají sbohem přátelům, které si za roky ježdění po klubech vyrobili. Jelikož poslední pražský koncert paneláčníků připadá na Den České státnosti, považujeme to za vhodné místo k oslavě Moravsko Slovenského přátelství. Chlani z Nového Mesta a zo Šale budou na podiu v přesile. Přijďte a nekoukejte do minulosti smutní, nebo naštvaní, buďme rádi, za všechno hezké, co bylo. My jsme

\\ Small Town Life // garage-noise
Nejhlasitější nová Slovenská kapela. U nás zatím spíše neznámá mladá, banda brázdící garážové temné garážovej vlny. Z jejich hudby jsou slyšet The Stooges, Ty Segall, výbušnost Black Sabbath, špína noise rocku a sem tam popová melodie. Oni ví, oni umí. Debutové EP vydali na labelu Kush Gong Vinyl. Momentálně chystají svůj debut, který je naplánový na letošní rok.

\\ Genuine Jacks // garage rock
Hoď do mixéru garáž punk, blues, kávovou lžičku stoner rocku a chlapce z Nového Mesta nad Váhom a Šale. Zmáčkni tlačítko a dívej se, jak tě tahle hustá hmota plná chlupatého fuzzu a Popového drivu Nirvany zvedne ze stoličky. Občasný náznak Black Sabbath je potom už jen třešničkou na dortu. Nový materiál a sestava. Proslýchá se, že jejich následující deska všem vyrazí dech.

\\ Psychocandy // indie
Psychocandy byli tři paneláčníci z jednoho znojemského předměstí, kteří měli rádi špinavý zvuk devadesátek, post-punkovou basu. Taky si dávali záležet, aby každá píseň zněla trošku jinak. Někdy popy and dreamy, jindy zas plná špíny. Střídali se za mikrofonem, basou i kytarou. Nešlo o žádné virtuózy, ale gang. Kamarádi z dětství, kteří se na svý sny nevykašlali. Jejich poslední nahrávka vychází pod labelem Na Scénu 66902 právě teď.

\\ afterparty //








Termíny