Don't look back in anger tour 6#

Hudba, punk, indie, rock'n'roll
NA SCÉNU uvádí:
Tohle turné Psychocandy dávají sbohem přátelům, které si za roky ježdění po klubech vyrobili. Se šternberákama se koncert domlouval roky, ale než jedna kapela Kakktus začala znovu žít, Psychocandy začali umírat. Koncert navíc pad na Brno, kde 2/3 candy odžily studentský roky Přijďte a nekoukejte do minulosti smutní, nebo naštvaní, buďme rádi, že si spolu zahrajem aspoň jednou. Naposledy.

\\ Kakktus // punk
Pro někoho dvouděložná rostlina, avšak tohle botanický zařazení neplatí o čtverce floutků ze Šternberka, kteří už skoro tak dlouho jako Petr Janda dráždí vody rock’n’rollových přístavů. Nekompromisní, energií nasaklej nářez s kytarama vostrejma jako trny největšího sukulentu. Letos vydali první vyspělou nahrávku a zdá se, že je nic nezastaví (snad jen, kdyby Dompařovi prasklo áčko)

\\ Psychocandy // indie
Psychocandy byli tři paneláčníci z jednoho znojemského předměstí, kteří měli rádi špinavý zvuk devadesátek, post-punkovou basu. Taky si dávali záležet, aby každá píseň zněla trošku jinak. Někdy popy and dreamy, jindy zas plná špíny. Střídali se za mikrofonem, basou i kytarou. Nešlo o žádné virtuózy, ale gang. Kamarádi z dětství, kteří se na svý sny nevykašlali. Jejich poslední nahrávka vychází pod labelem Na Scénu 66902 právě teď.

\\ Mobile DJs //
Každej ví, že kapely frčely naposledy ve 20. století. Po koncertech vysíláme další díl ze seriálu zbožštění DJe. Aussie 'n' oldskool hudba, projekce akčních klasik-surf videí-holek na bruslích a do mixu zapojenej telefon ZNØ legend Tom (BIGGEST VIOLENT SOHO FAN) Pikarta a Dankena von Nastišina. V sobotu zazní to nejlepší od Dune Rats až po 99 Luftballons.








Termíny