JELEN TOUR 2018

Hudba, folk, country
Skupina JELEN má za sebou první úspěšná vystoupení festivalové sezóny 2018. Např. na Majálesech (Praha, Brno, Bratislava, Hradec Králové). Open Air na Okoři či Lokti. Čeká ji osm prázdninových prestižních zastávek na festivalu Hrady CZ a přibližně dalších 30 vystoupení po celé republice i na Slovensku.
Přestože je letní sezóna v plném proudu, skupina stihla připravit už i své podzimní turné po českých a moravských městech. Přizvala si speciálního hosta. Dceru legendy české country music Michala Tučného. Míšu.
Zpěvačka Míša Tučná vystoupí na všech připravovaných koncertech v rámci tour. 
Frontman kapely Jindra Polák k tomu říká:„Stodola Michala Tučného byl první festival, na kterém jsme kdy hráli. Když jsme se dozvěděli, že po 15 letech své existence skončila, zamrzelo nás to. S konečnou platností jsme si uvědomili, jakého jsme měli v Michalovi úžasného předchůdce, a jak silně ho vnímáme jako jeden z těch lokálních kořenů naší muziky. On pro náš oblíbený žánr udělal nejvíc.  Letošní Jelen Tour 2018 zahrajeme na počest Michala Tučného a přizvali jsme k tomu i naši kamarádku Míšu Tučnou. Na koncertech zazní Jelení songy i písně Míšina táty - Michala."








Termíny