Don't look back in anger tour 8#

Hudba, indie, post rock
NA SCÉNU uvádí:
Základající členové labelu se nám rozhodli přestat hrát. Tohle turné Psychocandy dávají sbohem přátelům, které si za roky ježdění po klubech vyrobili. Ostavu si zamilovali právě na a po společném koncertně s místními February. Na zdejší betová architekturu, nátura lidí a vstřícnost kolektivu Harakiri Czurakami nikdy nezapomeneme. Přijďte a nekoukejte do minulosti smutní, nebo naštvaní, buďme rádi, za všechno hezké, co bylo. My jsme

\\ February // post-indie
Ostravská kapela, slučující prvky shoegaze, post-punku a post-rocku, dostává svému názvu, ze kterého číší chlad, křehkost a burácení větru, skrze kytarové plochy, ozvěny a kvílivé zpětné vazby. Souhra dvou kontrastních hlasů, kytarových vazeb, překvapivých zákoutí a hutných kulminací. Letos vydali debutové album Branching Tracks a po zásluze sklízí chválu.

\\ Psychocandy // indie
Psychocandy byli tři paneláčníci z jednoho znojemského předměstí, kteří měli rádi špinavý zvuk devadesátek, post-punkovou basu. Taky si dávali záležet, aby každá píseň zněla trošku jinak. Někdy popy and dreamy, jindy zas plná špíny. Střídali se za mikrofonem, basou i kytarou. Nešlo o žádné virtuózy, ale gang. Kamarádi z dětství, kteří se na svý sny nevykašlali. Jejich poslední nahrávka vychází pod labelem Na Scénu 66902 právě teď.








Termíny