Honne

Hudba
Elektronická dvojice HONNE, nový objev britské scény, zahraje 8. listopadu v pražském Rock Café

Londýnská dvojice HONNE, která hraje elektronickou hudbu ovlivněnou soulem a funkem pozdních 70. i raných 80. let a patří k předním současným projektům elektro-R&B; scény, vystoupí 8. listopadu v pražském Rock Café.

HONNE tvoří Andy Clutterbuck a James Hatcher, název odkazuje k japonskému slovu znamenajícímu ´Opravdové pocity, které si ale necháváte pro sebe´. Oba se potkali při studiích na univerzitě a během prvního setkání hned začali skládat muziku. V roce 2016 HONNE vydali debutové album Warm on a Cold Night, které v době on-line distribuce zaznamenalo úspěch v různých částech naší planety. V Jižní Koreji například získalo trojí platinové ohodnocení. “Hodně lidí k nám po koncertech chodí a říká nám, že některá z našich skladeb se stala ´soundtrackem´ jejich vztahu - od úvodního on-line setkání po první rande, od rozchodu po první děti,” uvádí.

V Praze HONNE představí nové album Love Me / Love Me Not, které vychází letos 24. srpna a má mít velmi osobní charakter. Z něj zatím zveřejnili dvě skladby Day 1 ◑a Sometimes ◐.








Termíny