Don't look back in anger tour 12#

Hudba, garage, indie, punk
NA SCÉNU uvádí: Don't look back in anger tour 12#
Finální koncert Psychocandy. Na tento den se na jihu čekalo pět let.
Tohle turné paneláčníci dávají sbohem přátelům, které si za roky ježdění po klubech vyrobili. Není jiné možné místko k poslednímu rozloučení, než domov, a s kým jiným, než s Thrashsurf a The OXX. Váží je dohromady roky přátelství, mnoho hádek, flusanců do vlasů a jedna vinylová deska, takže hlavně v klidu. Uděláme si to krásný.
A až všichni utřou slzy štěstí/smutku, dají se bicí do háje a za pultík se postaví legendární Mobile DJs, aby nejopilejší mistři tanečnící mohli samým blahem vytrhnout jedním tahem všechny kabely z mixu.
Vlez ? Ten se přece na pohřby neplatí

\\ THRASHSURF // HC/surf thrashy punk
Hrdinové dělnické třídy zamilovaní do současné australské scény. Melvins potkávají Violent Soho a dávají brko. Tvrdý kytary, úsporná angličtina, švoncek humor, snapbacky, vzpomínky na hokejový bitky a videopůjčovny. Podle nás nejlepší kapela z labelu Happy Mutant, sponzoring od prdelní houby s.r.o. si rozhodně zasloužej. Jejich druhá nahrávka se prý už vytesává do masivu Thrashmore. Bude hitovější a tvrdší. Tak nebuď pleš, jeď thrash.

\\ THE OXX // surf-punk
Kolečko, křížek, křížek. Surfující emaři nebo mokrý sny, který by měl Milo z Descendents v zapadlý garáži někde mezi Humpolcem a Mělníkem. Kombinace kalifornských pláží, australský přítomnosti se špetkou devadesátek v DC, akorát vlny chytaj na Labi, protože tam žádný pobřeží nemaj. Živelný a drzý punk rock, omlácený skejty a díry v tričkách mají pořád, ale hudbu hrají dospělejší. Svojí poslední nahrávkou dokázali, že už nejsou teen anymore.

\\ Psychocandy // indie
Psychocandy byli tři paneláčníci z jednoho znojemského předměstí, kteří měli rádi špinavý zvuk devadesátek, post-punkovou basu. Taky si dávali záležet, aby každá píseň zněla trošku jinak. Někdy popy and dreamy, jindy zas plná špíny. Střídali se za mikrofonem, basou i kytarou. Nešlo o žádné virtuózy, ale gang. Kamarádi z dětství, kteří se na svý sny nevykašlali. Odjeli přes sto koncertů, nahráli čtyři EP a jeden vinyl, většinu pod labelem Na Scénu.

\\ Mobile DJs //
Aussie 'n' oldskool hudba, znovu vylepšená projekce, za pultem Tom a Dan. Každej ví, že kapely frčely ve 20. století. Po koncertech vysíláme další díl ze seriálu zbožštění DJe. Dance workshop v podání taneční crew: Všichni, kdo se nebojí tancovat na podiu.nečůrají do boční místnosti a neperou se mezi sebou kvůli žárlivosti.








Termíny