THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA

Hudba
Začalo to v roce 2006, jako společná vize zakládajících členů, zpěváka Björna Strida a kytaristy Davida Anderssona, na jedné z nekonečných amerických dálnic uprostřed turné SOILWORK. Původní myšlenkou bylo vytvořit soundtrack, něco, co můžeme poslouchat na cestách jako Detroit Rock City, Goodbye Girl a Born To Run. Cíl byl tedy jasný a tak se kluci dali do hledání perfektních hudebníků – trvalo to několik let. Nakonec však našli a kapelu doplnil Sharlee D’Angelo (baskytarista ARCH ENEMY, SPIRITUAL BEGGARS ad.), Richard Larsson (klávesy), Jonas Källsbäck (bubny) a Sebastian Forslund (kytara a bicí). Skupina vydala první dvě alba Internal Affairs a Skyline Whispers, které sklidily obrovský úspěch, a tak se přirozeně chtěli posunout dál. Díky nové spolupráci s Nuclear Blast se podařilo kapele přejít na další úroveň a vydali své poslední album Amber Galactic, které se stalo nejen albem měsíce v několika evropských rockových časopisech, ale bylo také nominováno na švédské Grammy, vyvrcholením pak bylo euforické Evropské turné na konci roku 2017.
V letošním roce přichází s novým albem Sometimes The World Is Not Enough, které vyjde na konce června. Toto album má všechno – chytlavé melodie, kvalitu hudebního umění, nenapodobitelnou švédskou melancholii a mnohem, mnohem více.
Tato progresivní rocková supergroup NIGHT FLIGHT ORCHESTRA se tak připravuje na další velkolepé turné s novým albem. Čeká vás velkolepá rocková show a nálož neskutečné energie. Tento jedinečný koncert můžete shlédnout 15. prosince v Praze, Nové Chmelnici. Speciálním hostem večera bude BLACK MIRRORS.
Nenechte si to ujít, bude to velkolepé!








Termíny