BS konzultační den v Mikulově

Volný čas, Kurzy, vzdělání, konference

Velké Bílovice - Ve čtvrtek 28. června se uskuteční v prodejně BS vinařských potřeb v Mikulově další konzultační den. S problematikou fungicidní ochrany a výživy révy vinné poradí odborný konzultant v prostorách společnosti BS vinařské potřeby zcela zdarma.

Osobní konzultace s odborníkem pro oblast vinohradnictví Ing. Zbyňkem Oslzlým budou probíhat v době od 9 do 12 hodin. Jakémukoli zájemci o tuto tématiku bude poskytnuto osobní poradenství.

Odborný konzultant společnosti BS vinařské potřeby Ing. Zbyněk Oslzlý přibližuje cíl odborných konzultací: „Důležité je díky diskuzi a okamžité zpětné vazbě hledat podstatu problému konkrétní vinice. Teprve potom mohu doporučit správné řešení.“ Protože základ odolnosti představuje hlavně dostatečná výživa keřů během vegetace, lze poradit i výběrem vhodného hnojiva do konkrétních podmínek. „Každý vinohrad je individuální, proto se nám jako nejefektivnější způsob osvědčilo poradit „na míru“ konkrétním vinohradníkům,“ doplňuje Oslzlý.

Zájemci se v průběhu rozhovoru dozví například jaké přípravky jsou v daném období vhodné, jaké fungicidy lze kombinovat, zda existují nové a lepší alternativy v systému integrované produkce.

Zcela zdarma a nezávazně lze získat užitečné informace a rady, každý také navíc obdrží  praktický dárek. Konzultace budou probíhat dle zájmu během celého dopoledne, není potřeba se objednávat.

Více informací na www.vinarskepotreby.cz









Termíny