JAZZ & WINE FEST 2018 s Lucií Bílou v Třeboni

Volný čas, Hudba, Pro děti, Turistika

Parta production je tým lidí, kteří mají rádi dobré jídlo, kvalitní vína a skvělou hudbu. Z těchto důvodů vznikl JAZZ & WINE FEST, který se stal svátkem hudby, vína a gastro specialit.



V Praze je, již několik let, jedním z nejlepších festivalů open air sezóny. Parta production se chce podělit o své zkušenosti i jinde, a proto organizuje v Zámeckém parku v Třeboni 4.7. 2018 velký WINE & FOOD FEST, kde budou​​ vinařství nejen z Čech a Moravy, ale i z Rakouska, Portugalska, Itálie, Francie, Austrálie atp.



K vínu patří i gastro speciality a ty budou rovněž zastoupeny mezinárodně. Těště se na lahůdky např. z Francie, Itálie, Řecka... festival otevírá své brány 4.7. 2018 v 10 hodin a po celý den si můžete vychutnávat nejen víno a delikatesy, ale poslouchat i živou hudbu. V programu je pamatováno i na rodiny s dětmi. K dispozici bude středověký řetízkový kolotoč a střelnice. Vstup do areálu festivalu bude od 10 hodin do 17 hodin zcela zdarma a po technické přestávce bude festival pokračovat od 19 hodin pro všechny, kteří budou mít vstupenku na večerní koncert jedné z největších hvězd české hudební scény Lucie Bílé se skupinou Petra Maláska. Vstupenky na tento koncert můžete zakoupit v síti Ticketpro.cz a CB-system.



Novinky o chystané akci naleznete na www.facebook.com/partaproduction.









Termíny