Muzeum Grévin - znovu otevřeno!

Výstava, Film, Volný čas, Hudba

Od poloviny května 2018 opět otevřelo muzeum voskových figurín Grévin.

V původním stavu ho však můžete vidět pouze přibližně na čtyři měsíce.  Po chystané krátké rekonstrukci vznikne v Praze nová kulturní atrakce, tentokrát čokoládová. Ale nezmizí ani oblíbené voskové celebrity. Nově přetvořený prostor Baťovy funkcionalistické budovy v Celetné ulici mezi Staroměstským náměstím a Prašnou branou nabídne hned tři nové expozice, které budou mít společného jmenovatele - čokoládu.

 

Ve třech patrech s bezbariérovým přístupem a na ca 3 000 m2 se potkáte s cca 80 voskovými figurínami známých, ať už žijících nebo nežijících, českých i světových osobností z oblasti sportu, politiky, showbusinessu, kultury nebo historie.

 

Figurín se můžete dotýkat, fotit se s nimi, vytvořit si vlastní 3D figurínu a mnoho další zábavy.  

 

Navštívíte pražskou kavárnu, kde si sednete hned vedle Bohumila Hrabala nebo Vladimíra Menšíka, kulečník si zahrajete s Albertem Einsteinem, poznáte, jak vysoký byl ve skutečnosti Karel IV., k malému Mozartovi si přisednete při hře na piano, stanete se svědky druhé pražské defenestrace, s legendárním Vinettouem se vyfotíte v paruce Nšo-či. Nebo si přijďte poslechnout a vyfotit se s Michaelem Jacksonem, Katy Perry či Elvisem Presleyem.









Kontakty

www.grevin.cz

Termíny